Test WSSP Phillip Island – V pondělí byl nejrychlejším jezdcem Locatelli

Pondělí a úterý patří na jihu Austrálie testům týmů mistrovství světa WSSP - FIM Supersport World Championship. Už v neděli je na programu první závod sezony, takže tyto testy jsou pro všechny víc než důležité. Jezdci měli během dne dvě samostatné části a obě vyhrál italský závodník Andrea Locatelli, jehož známe z prostředí série Grand Prix, kde závodil v třídě Moto2.

Nejrychlejší čas dne nastavil ve druhé odpolední části Andrea Locatelli (BARDAHL Evan Bros. WorldSSP Team), když kolo okruhu Phillip Island zajel časem 1'33,336 sekundy. O tři desetiny pomalejší byl druhý v pořadí Randy Krummenacher (MV Agusta Reparto Corse), úřadující mistr světa, jenž titul loni získal právě v barvách Locatelliho týmu. Nicméně v dobré se tehdy moc nerozešli, jelikož si Švýcar stěžoval, že tým nadržuje jeho tehdejšímu týmovému kolegovi, kterým byl Ital Caricasulo.

Jen 0,033 sekundy za Krummenacherem je jeho současný týmový kolega Raffaele De Rosa (MV Agusta Reparto Corse). Pětici nejrychlejších uzavírá Isaac Viňales (Kallio Racing) a Lucas Mahias (Kawasaki Puccetti Racing). Francouz Jules Cluzel (GMT94 Yamaha) je se ztrátou necelých šesti desetin šestý a zároveň poslední v jedné sekundě na prvního, protože sedmý Steven Odendaal (EAB Ten Kate Racing) byl o 1,090sekundy pomalejší. Brit Danny Webb (WRP Wepol Racing) závodí v barvách české stáje a jeho maximum na kolo 1'36,218 sekundy bylo v pondělí devatenácté v pořadí.

Test WorldSSP - 1.den (celkově)
Pondělí, 24.2.2020 - Phillip Island, Austrálie

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Lech přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist