ProRace veze z uplakané Anglie Top 10

Kdo doufal, že nedělní počasí v Anglii bude jiné, nebo třeba lepší, ten se opravdu zmýlil. Nedělní ráno sice ukazovalo sluníčko, ale opak byl pravdou. Jako přes kopírák. Jen snad přeháňky nebyly natolik vydatné.

Rozhodování co bude, zda sucho nebo mokro začlo již při ranním warmupu. Nakonec zvítězila varianta sucho a Gábor se blýskl opět skvělým časem, když 6. místo napovídalo, že se dobře vyspinkal a na závod se moc těší.

Start našeho závodu byl nejdříve posunut, jelikož v závodě SBK, který se jel před námi, došlo hned na začátku k havárii a poté co byl odstartován jako suchý závod, byl po projetí dvou kol zastaven pro "drops of the rain" neboli kapky deště.

Záhy byl odstartován jako mokrý závod, ale sluníčko z něj udělalo závod za velmi příjemného počasí.
Start se Gáborovi povedl a prvním kolem projížděl na osmém místě. Každým dalším kolem získával, až v pátém byl na úžasném pátém místě. V šestém kole ale došlo ke kolizi mezi ním a Moraisem, při které se Gábor málem odporoučel z trati ven a došlo k propadu o tři místa. Tady jezdil další čtyři kola a na závěrečných pět kol se propadl ještě o jedno místo na konečné 10. Top 10 je skvělé umístění a všichni věříme, že bude lépe.

Výsledky během víkendu tomu napovídají. Příští závod se jede v Moskvě, na okruhu který nikdo nezná a proto ve středu před závodem je jeden testovací den.

V celkové klasifikaci jezdců je Gábor na 18. místě, když ve všech čtyřech odjetých závodech dokázal bodovat.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Libor Bedřich - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist