Plány ACCR Czech Talent Team - Willi Race a Smrz Racing - Willi Race pro rok 2020

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
motorbreath (491) napsal 24.01.2020 v 16:03+2

waterfall: trošku jsi ujel, já nejsem z těch, co na naše jezdce a lidi kolem motorek nadávají, naopak všem Čechům na jakékoliv úrovni fandím. Protože se kolem motorek a závodů pohybuji pře 20 let, vím, jak je to těžké se dostat na nějakou úroveň a co to stojí úsilí a hlavně peněz. Co jsem níže napsal jsou fakta a klidně si o nich pokecám s některým ze Smržů, když budou mít zájem. Když to začínalo, taky jsem to viděl tak, že Smržovi jako jedni z nejlepších českých jezdců se logicky rozhodli český motosport pozvednout. A myšlenka udělat s podporou AČR Czech Talent Team a vytáhnout české talenty někam a otevřít jim cestu do světa to znělo super. Bohužel, to jak to nakonec fungovalo, je obrovské zklamání. Za milion, který do toho každý z těch kluků dal, mohli jezdit klidně i jinde. Ze začátku se to ale tvářilo, že jim AČR částečně něco kompenzuje, jako reprezentantům. Ta kompenzace sice byla, ale byla tak směšná, že se tom ani nedá mluvit. Co si nesehnali, to neměli. Veškeré tréninky za svoje a když si chtěli aspoň půjčit motorky na trénink, tak jim to nebylo umožněno. Oliverovi nakonec motorku pořešil pan Čihák, aby měl na čem trénovat. Mimochodem ta motorka jezdila líp, než za co měli k dispozici v týmu. A protože se tohle mezi zasvěcenými ví, nikdo se do týmu nehrne. Takže to Smrži prezentují, že nejsou talenty, což si ti kluci nezaslouží.Pravda je taková, že talenti v česku mají nejen talent, ale i rozum.

LAJWEC (380) napsal 23.01.2020 v 23:18+5

motorbreath,máš úplnou pravdu,líp bych to nenapsal.Myslím si,že vůbec nejde o to někomu pomoct,ale jen prachobyčejnej kšeft. Zaháčkovat a podojit.Stačí si přečíst různá prohlášení a sliby AČR a jak bratři pozvednou naše SZM a nic jen bezpečnostní komise Roadracingu a souběžný team Willi-Smrž Racing. A bez našich jezdců,to už tady před pár lety praktikoval p.Kubíček a taky s cizákama a jak to dopadlo!

waterfal,možná bys ses měl někdy na závodech pár borců zeptat co a jak to vidí oni, asi ti co jezdí pod AČR se budou bát asi většina,ale co jezdí Slovenskou licenci,tak ti budou sdílnější.Té partě v AČR vůbec nevěřím a myslím si,že letos se budou strkat peníze z AČR hlavně do Salače,no a proto ten tata tam přece je ne? Jo Ty musíš mít od bratrů určitě Helmu s podpisem a možná i kombu.A nebo kamarád soused proto takovej fanda.Co?Letos to je vidět jak to s naší SZM mají a jak se tomu věnují Alpe Adria 4závody a žádnej u nás a to máme okruhy Brno a Most. To asi mluví za vše! Tak kšeft je přednější. Jó Bóďa měl pravdu.

waterfall (78) napsal 23.01.2020 v 21:14-2+1

Proč do toho nejde někdo tady z těch chytráků... Začněte závodit, nainvestujte do svého jména x desítek miliónů. Když budete dobrý, tak se dostanete do světa, dáte nějaký top výsledky a pódia... Pak po ukončení kariéry vytvoříte tým, protože jste x let reprezentoval ČR a máte ve světě dobré jméno, tak vám Autoklub pomůže. O akademii pro děti a o tom že ta akademie je promotérem malý silnice u nás ani nemluvím, to by bylo jasný, že by to každý z vás automaticky dělal i když by to musel dotovat z vlastních peněz... Pánové, pánové..., buď jste navedený a nebo úplně blbý! Jinak si to neumím vysvětlit. Jakubovi držim palce a přeju mu, ať se jeho jezdcům daří a tým funguje! Až budete mít kdokoli ponětí o tom, jak těžký je dělat tým v MS, tak možná přestanete psát hlouposti. Kritika na jeho hlavu je podobná té na hlavu Abrahama, Korfeila atd... všichni špatně jezdí, pak špatně dělají tým a nakonec se na to vykašlou a nebo skončí a to je taky špatně.

motorbreath (491) napsal 23.01.2020 v 12:51+5

Oba jsem je uznával jako závodníky ne už tak jako manažery. Napsat, že u nás není dost talentovaných lidí, aby si tím ospravedlnili, že pojedou dva Španělé, to je super drzost. Spíše by měli napsat, že u nás není dost talentovaných lidí, kteří jsou ochotní jim zaplatit za sezonu jedno mega a k tomu si hradit cestování, ubytování a další výdaje. Za to dostanou od AČR příspěvek v řádu desetitisíců korun a možnost rok se vozit na klumpru, který je do hlavního závodu doveze jen zázrakem. Se není co divit, že nikdo nechce za těchto podmínek jet. A ve Španělsku, kde je přetlak jak závodníků tak sponzorů není problém někoho ulovit. Jen se to musí šikovně prezentovat. Mimochodem Hřava je odchovanec Smrž Academy, jestli se nemýlím, takže to je taková česká malá domů,že? Jen dotaz, bude Smrž Racing za využívání zázemí Czech Talent Týmu něco platit? Ne se tam prostě vejdou, však místa je dost...

Georgio88 (1219) napsal 22.01.2020 v 16:03+2

Ale pánové. Vy zde usuzujete že v naší zemi se snad zpronevěřují veřejné finance. To je opravdu, ale opravdu, nepravda.

Kdeže, my už se přece dnes máme přece líp (než zítra).

P.S. Chcete po nás udělat appku na zakupování lupenů na GP ČR? Lidová cena, páč jsem lidumil, 200 míčů - samosebou bez daně.

mike.46 (604) napsal 22.01.2020 v 14:04

Předpokládám, že tito borci pojedou "za své" - proto i to vyčlenění týmu.

DutchTT (846) napsal 22.01.2020 v 12:23+8

Tak nejsou talenti a pan Smrž bude podnikat za peníze Autklubu?




TOPlist