Michal Březina a rok 2005?

Michal Březina patřil v posledních letech k tomu nejlepšímu, co poskytovala domácí třída 125 ccm. Bohužel vše vypadá, že se tento jezdec v letošní sezóně vůbec nepředstaví.

Sympatický závodník Michal Březina prožil smolnou sezónu. Zranění mu vystavilo dlouhodobé stop a jak se později ukázalo, tak ho i vyřadilo z týmu okolo projektu FGR. I když Mezinárodní Mistrovství České republiky startuje zhruba za měsíc, populární „Břízka“ stále neví zda se ho zúčastní. Snaha je zůstat v některé z dvoutaktních kubatur a tak se jezdec zatím neúspěšně pokouší o zajištění nějakého motocyklu, se kterým by zasáhl do šampionátu tříd 125 či 250 ccm.
"V zimě jsem se léčil a učil," říká Michal Březina. "Jestli budu letos nějaké závody jezdit vůbec nevím, ale zatím to vypadá, že nic nebude. Nejsou peníze, s motivací to také již není nejlepší. Asi by se motivace zase našla, ale v tuhle chvíli vlastně nemáme do sezóny vůbec nic a na nějaké shánění materiálu je asi už docela pozdě. Jak říkám, nyní se věnuji spíše učení. Uvidíme jak vše dopadne, ale asi to vypadá na konec."

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist