Tip na dárek: Kniha Mistrovství světa motocyklů 2016

Právě vychází 19. ročník knihy Mistrovství světa motocyklů. Její autor a fotograf Vláďa Rejda opět vybral ty nejlepší fotografie z celé letošní sezóny. Texty jsou v anglické, německé a české verzi, stejně jako kompletní přehled výsledků. Hlavní část knihy tvoří množství barevných fotografií. Kniha formátu 22,5 x 31,5 cm má 216 stran.

Publikace v sobě zahrnuje vše podstatné z uplynulé sezóny seriálů silničních motocyklů GRAND PRIX a MS třídy Superbike. Několik stran je věnováno i seriálu Red Bull Rookies, evropskému šampionátu superstocků, národním šampionátům Německa, České republiky, britského mistrovství SBK a seriálu Alpe Adria.

Texty jsou v anglické, německé a české verzi, stejně jako kompletní přehled výsledků. Hlavní část knihy tvoří množství barevných fotografií. Kniha formátu 22,5 x 31,5 cm má 216 stran.

Tradiční autogramiáda v Brně

U příležitosti vydání 19. ročníku této knihy se uskuteční v úterý 6.prosince 2016 v Moravském zemském muzeu, Zelný trh 8, Brno od 16 hodin tradiční autogramiáda za účasti našich předních silničních motocyklových jezdců.

Účast na autogramiádě přislíbili Jakub Kornfeil, Ondřej Ježek, Jakub Smrž, Karel Hanika, Michal Filla, Michal Prášek, Martin Gbelec, Jirka Mrkývka, Michal Šembera, Filip Salač, Jiří Brož, Pawel Szkopek a Romana Tomášková.

Speciálním hostem bude Andrea Jiskrová. Součástí akce je i tombola, ve které můžete vyhrát knihy, kalendáře, víno z Vinařství Valihrach, velké fotografie přítomných jezdců a další zajímavé ceny.

Kniha byla vyprodána.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist