The Best of 2004

Je zde čas Vánoc a tak vám stránky www.racing.motorkari.cz nejen přejí vše nejlepší do Nového roku a mnoho dárků pod stromečkem, ale přináší vám také exkluzivní fotogalerii se shrnutím letošní sezóny.

Jsou zde Vánoce a konec dalšího roku. Všem návštěvníkům těchto stránek bych chtěl popřát nejen bohatého Ježíška a šťastná Nový rok, ale i mnoho vynikajících zážitků do roku 2005, mnoho nádherných chvil u sledování či aktivního provádění závodů všeho druhů. Děkuji Vám za přízeň, kterou jste těmto stránkám i v jejich druhém roce života věnovali. Chtěl bych tímto také poděkovat všem, kteří jste mi zaslali blahopřejné emaily, či SMS zprávy. Nezvládám na vše odpovědět a proto to řeším touto "kolektivní" cestou.
DĚKUJI VÁM

V tento Vánoční čas je také doba na bilancování roku 2004. Před několika dny zde jeden z návštěvníků napsal, že obětuje závodům silničních motocyklů mnoho, že dokonce jakožto obyvatel Moravy vyrazí jednou v roce na závody až do Mostu a na Hungaroring. Trochu ve mne vzbudily tato slova úsměv, ale ihned jsem si uvědomil, že každý z nás obětuje tomuto sportu opravdu vše co může, někdo jede jednou za rok 300 kilometrů za závodem, někdo několikrát za rok projede tisíce kilometrů. Má letošní sezóna byla složená z několika závodů Grand Prix, několika WSBK, pěti závodů MEZ MČR, Hořic, Evropy v Mostě a německého mistráku na Sachsenringu. Celkem jsem se vypravil v roce 2004 k patnácti závodům, ze kterých jsem vytvářel obrazové galerie.
Na stovku fotografiích, které zachycují mé cestování po Evropě se můžete podívat v sekci FOTOGALERIE, kde jsem dnes zveřejnil speciální kolekci fotografií, jenž zachycují na mnohdy exkluzivních záběrech život v paddocku, ale i které vám ukáží známé tváře v pozicích, v jakých by jste je nečekali. Takže Vánoční galerie je zde pro vás.
Vše nejlepší do sezóny 2005!

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist