Stalo se behem vikendu

Doposud pouze predpokladane novinky o dalsim pusobeni nekterych spickovych pilotu kubatury MotoGP v pristi sezone, byly behem tohoto vikendu oficielne potvrzeny.
AKTUALIZOVANO

Stalo se behem vikendu
John Hopkins podepsal u Suzuki
American John Hopkins prodlouzil svou smlouvu u tymu Suzuki Grand Prix i na pristi rok, takze jezdecke obsazeni tohoto tymu zustava nezmeneno: Kenny Roberts a John Hopkins.
Carlos Checa odchazi k Ducati
Spanel Carlos Checa podepsal smlouvu s tovarnim tymem Ducati a bude tedy v roce 2005 novym tymovym kolegou Lorise Capirossiho. A uz v pondelnim a uternim testovani na okruhu Ricarda Torma ve Valencii uvidime "spanelskeho toreadora" v sedle rudeho stroje Ducati.
Nicky Hayden dalsi dva roky u HRC
American Nicky Hayden podepsal dalsi dvouletou smlouvu s tovarnim tymem Honda. Pojede tedy v oficielnim tovarnim tymu v sezonach 2005 a 2006. Naopak, jak oznamil HRC Managing Director Satoru Horiike, tak smlouva s druhym dosavadnim tovarnim jezdcem Brazilcem Alexem Barrosem nebyla prodlouzena.
Sito Pons s dvojici Barros - Bayllis
Jak uvedla dnes italska motocyklova media s odvolanim na nedelni ranni informaci od sefa tymu Camel Pramac Honda Spanela Sita Ponse, tak po odchodu Maxe Biaggiho k oficielnimu tymu HRC a Makota Tamady k Lucovi Montironovi - (tym Japan Italy Racing - JIR, sponzorovany Minoltou) by mel dvojici v jeho tymu na pristi rok tvorit Australan Troy Bayllis a Brazilec Alex Barros. Podle slov majitele tymu pak zustava jako hlavni sponzor cigaretovy koncern Camel.
Tech3 Yamaha s Rubenem Xausem a Toni Eliasem
A opet z italskych motocyklovych medii: Dvojici v tymu Herve Poncharala budou tvorit Spanele Ruben Xaus, novy drzitel prestizni ceny "Rookie of the Year" a Toni Elias. Pikantnosti na cele zalezitosti je to, ze majitel tymu Poncharal chtel vedle Eliase jako jezdce sveho krajana Randy de Puineta, ale hlavni sponzor, tedy koncern Altadis prosadil svou. A cely tym pojede v barvach Fortuny.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist