MS Aprilia Racing

Shane Byrne získal v Mugellu své první umístění v Top Ten závodu třídy MotoGP, Jeremy McWilliams absolvoval zahřívací kola před druhým startem na suchých pneu, poté zajel do boxu k výměně za "mokrý" stroj - výsledkem je další zklamání.

Shane Byrne (10. místo)
V první části závodu jsem nemohl vše dělat tak jak jsem chtěl a tak jsem ztratil kontakt s nejlepšími jezdci. Ve druhé části jsem si rychle uvědomil, že nejlepší jezdci nejsou schopni jezdit rychlejší časy než jsem jezdil já. Dostal jsem se do dobrého rytmu a s těmi jezdci jsem se cítil opravdu dobře. Bylo to, jako kdybych se vrátil do superbike. Myslím si, že dráha začala brzo osychat, chlapci najednou našli svou rychlost. Jsem velmi rád za můj první závod MotoGP v nejlepší desítce. Tým pracoval opravdu velmi tvrdě a toto je pro všechny u Aprilie odměna.
Jeremy McWilliams (16. místo)
Vše co jsem potřeboval, bylo více deště. Myslel jsem si, že má volba byla správná. V první zatáčce totiž pršelo opravdu silně. Ale teplota dráhy byla tak vysoká, že vody vyschla prakticky okamžitě. Jsem zklamaný, protože dnes byla příležitost zaznamenat několik bodů.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist