Kuba Smrž o dnešním testování

Jakub Smrž exkluzivně pro tyto stránky hovořil o dnešní testování na brněnském okruhu.

Jakub Smrž dnes absolvoval druhý den testování na Masarykově okruhu v Brně. Během dne tým pracoval na nastavení motocyklu, které pokročilo správným směrem a Kuba mohl zajet své nejlepší kolo za 2:07,9 minuty, což znamená oproti včerejšímu dnu zrychlení o 0,8 sekundy.
Kuba o testování: "Včera jsme vyjeli až v 18:00 a končili jsme tak, že jsem mohl namontovat světlo na motorku, abych vůbec viděl. Dnes jsme hýbali s pérováním sem a tam, ale nakonec se to snad podařilo nalézt a vše směřuje správným směrem. Najel jsem 67 kol, což je 350 kilometrů. Jsem úplně hotovej. Svůj nejrychlejší čas jsem zajel na gumě, která měla už bezmála sto kilometrů a tak s novou by to bylo ještě lepší. Zejtra začneme tam, kde jsme dnes přestali, určitě to bude dobré."
Já jen dodám, že druhý český jezdec, který se dnes vozil po okruhu v Brně, tedy Lukáš Pešek z německého týmu Yamaha Kurz zajel při svém dnešním dnu neoficiálně čas 2:09,1. Lukáš však nezvládl v jednom ze svých kol průjezd brněnským okruhem a havaroval. Jezdec i stroj zůstali v pořádku a tak se v testování může pokračovat i zítra.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist