Koki Takahashi zahynul při dopravní nehodě

Mladší bratr japonského vítěze závodů Grand Prix dvěstěpadesátek a Moto2 Yukiho Takahashiho, Koki Takahashi, zahynul v neděli ráno při dopravní nehodě v Japonsku.

Jak dnes informovala webová stránka Motoracing-japan.com, tak při dopravní nehodě zahynul japonský jezdec Koki Takahashi, mladší bratr Yukiho Takahashiho. Koki Takahashi zahynul v noci ze soboty na neděli ve 4.00 ráno při dopravní nehodě nedaleko Saitamy, když se vracel z charitativní akce ve prospěch obětí nedávného zemětřesení.  
Koki měl letos jezdit japonský šampionát v kubatuře 600 ccm, v loňském roce startoval s wild card v kubatuře Moto2 (34.) na Grand prix Japonska v Motegi. Už předtím ale startoval Koki Takahashi s divokou kartou na domácí Grand Prix 2005 (16.) a 2006 (20.) v kubatuře do 250 ccm.
Nejmladší z rodiny Takahashiových se narodil v Saitamě 3. září 1987 a jezdil dříve japonské mistrovství v kubaturách do 125 a 250 ccm. Nyní se koncentroval v japonském šampionátu na závody kubatury o objemu 600 ccm. Jeho starší bratr Yuki, jezdí letos šampionát Grand Prix v Moto2 za tým Fausta Gresiniho na motocyklu Moriwaki.
ČEST JEHO PAMÁTCE!

Přes tento tragický konec svého bratra Kokiho pojede Yuki Takahashi tento víkend závod Grand Prix v Estorilu. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist