V Almerii vyrazili na trať Španělé Rins, Martin, Arenas a Acosta

Jezdci MS silničních motocyklů dlouho bez motorky nevydrželi a v Almerii začali najíždět důležité kilometry v rámci přípravy na testy, které je čekají už na přelomu měsíce v Sepangu. K jezdcům MotoGP Alexi Rinsovi a Jorge Martinovi se připojili jezdci Moto2 Albert Arenas a Pedro Acosta.

V Almerii jsou k tréninku výborné podmínky, čehož čtveřice Alex Rins (Team Suzuki Ecstar), Jorge Martin (Pramac Racing), Pedro Acosta (Red Bull KTM Ajo) a Albert Arenas (GasGas Aspar Team) bohatě využila.

Španělé Alex Rins a Jorge Martin mají před sebou test v Sepangu a krátce poté další zkoušky v Indonésii. Neděli tak plně věnovali najíždění kilometrů a získávání fyzické kondice v sedle motorky. Rins přijel do Almerie rovnou z Valencie, kde zahájil svoji zimní přípravu na okruhu Ricarda Torma.

Společně s jezdci MotoGP testovali dva mistři světa Moto3, úřadující Pedro Acosta a bývalý z roku 2020 Albert Arenas. Oba jsou jezdci třídy Moto2 a Acosta bude v této kategorii letos nováčkem stejně jako byl loni v třídě Moto3, kterou nakonec vyhrál.

IRTA testy MotoGP a Moto2/Moto3:
05. - 06.února 2022 … MotoGP … Sepang International Circuit, Malajsie
11. - 13.února 2022 … MotoGP … Mandalika International Street Circuit, Indonésie
19. - 21.února 2022 … Moto2/Moto3 … Autodromo Internacional do Algarve, Portugalsko

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 3 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
IvanDvoutakťák přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist