Tým Red Bull KTM Factory Racing představil sestavu pro rok 2018

Rakousko – Rakouský tovární tým KTM v pondělí představil jezdeckou sestavu, techniku a barvy pro sezonu 2018. S prototypy KTM RC16 pojede dvojice Bradley Smith a Pol Espargaró. Testovacím jezdcem je Mika Kallio, který nastoupí v několika Grand Prix na divokou kartu. Bližší informace připravujeme.

 

V těsné blízkosti přistávací dráhy letiště v Salzburgu dnes rakouská KTM oficiálně představila svůj tým MotoGP ve složení Pol Espargaró a Bradley Smith. Oba pojedou v sedlech prototypů KTM RC16, které nesou barvy jejich oficiálního sponzora Red Bull.

Testovacím jezdcem je Mika Kallio, který s třetím továrním prototypem pojede pět závodů na divokou kartu v rámci Velké ceny Španělska v Jerezu, katalánské GP v Barceloně, německé GP na Sachsenringu, domácí Velké ceně na Red Bull Ringu a GP Aragonie.

Po těžké nehodě z testu v Malajsii byl Pol Espargaró nucen vynechat test v Thajsku. Na závodní dráhu se vrátil až v Kataru. „V testu jsem se necítil stoprocentně, ale lépe než jsem čekal. Měl jsem čas si odpočinout a jsem nyní připraven na první GP sezony. Nějaký čas v sedle motorky jsem ztratil, ale tým, Bradley a Mika odvedli s vývojem motorky kus práce.“

„Víc než co jiného, na motorce se znovu cítím pohodlně,“ řekl Bradley Smith. „Zvládli jsme odjet čtrnáct dnů testů, což je spousta kol, výrazné zlepšení a spousta dat. Stále se posunujeme dopředu a stále zrychlujeme. To je maximum co můžeme žádat a od sebe očekávat. Z jedné strany se snaží zlepšovat jezdci a z druhé zlepšují technici motorku. Už se těším až to všechno za pár dní začne.“

 

Autor článku obdržel prémii 0.5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist