Slavnostní předání cen FIM je tuto sobotu v Monaku

V Monaku budou slavit své úspěchy mistři světa z let 2020 a 2021. Jelikož byl loňský ročník předávání cen - FIM Awards Ceremony – zrušen kvůli situaci s Covid-19, bude letošnímu ročníku přítomno zatím nejvíc světových šampionů. V Monaku má slavnostní ceremoniál FIM termín v sobotu 4.prosince od 22 hodin.

Co se týče zástupců MS silničních motocyklů, tak na místě bude světový šampion MotoGP 2021 Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP), letošní mistr světa Moto2 Remy Gardner (Red Bull KTM Ajo) a první muž soutěže Moto3 Pedro Acosta (Red Bull KTM Ajo). Společně s nimi budou v Monaku také nejlepší jezdci roku 2020, což byl v třídě MotoGP Joan Mir (Team Suzuki Ecstar), v Moto2 Enea Bastianini (Italtrans Racing Team) a v Moto3 Albert Arenas (Aspar Team).

Z prostředí MS superbiků ocenění převezme letošní mistr světa WorldSBK Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha with BRIXX WorldSBK) a vítěz soutěže MS supersport Dominique Aegerter (Ten Kate Racing Yamaha). Chybět nebudou také nejlepší z roku 2020, což byl Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team) ve WorldSBK a Andrea Locatelli (BARDAHL Evan,Bros.WorldSSP Team) ve WorldSSP.

Udílení cen FIM lze sledovat živě na Facebooku nebo na FIM-Awards.com v sobotu 4.prosince od 22 hodin. Moderátorem bude bývalý jezdec MotoGP a dvojnásobný světový šampion WorldSBK, James Toseland.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 3 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
IvanDvoutakťák přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist