Márquez byl ve Valencii třetí nejrychlejší, Lorenzo dvanáctý

První test v rámci předsezonní přípravy má za sebou tým Repsol Hondy, který ve Valencii nastupoval po dlouhé době v pozměněné sestavě. V barvách týmu nadále pokračuje úřadující světový šampion Marc Márquez, nováčkem je Jorge Lorenzo, který přišel od Ducati, jenž souhlasila s tím, aby testoval Hondu už ve Valencii. To vše ale bez jeho komentářů, ty až po novém roce.

Po dvou dnech testování je Marc Márquez s maximem na 1'30,911 sekundy třetím jezdcem kombinace časů, dvanáctý čas 1'31,584 sekundy zajel Jorge Lorenzo. Podobně jak ostatní týmy také Honda nyní stěhuje veškerou techniku na jih Španělska, kde je ve dnech 28. 29.listopadu letos poslední oficiální test královské kubatury.

„Pro nás to byl úspěšný den, jelikož jsme vyzkoušeli spoustu věcí a získali hodně informací,“ prozradil ve středu odpoledne Marc Márquez. „Dnes (středa) jsme především pracovali na nové motorce a nastavení motoru, ale nejen na tom. Měli jsme toho hodně k vyzkoušení, protože pocitově je to docela jiné. Už ráno jsem byl v pohodě a dokázal jezdit rychle. Zkoušeli jsme různé kombinace, dost času strávili ráno v garáži, ale odpoledne jsem už dokázal zajet pár delších konzistentních výjezdů.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 4 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
skinny přispěl 2 Kč
masi přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist