Marc Márquez: "Chybí nám konstantní časy"

Tovární pilot týmu Repsol-Honda Marc Márquez dal aktuálním Star kubatury MotoGP ve třetím volném tréninku šachmat, když zajel nejrychlejší čas.

Nástup Marca Márqueze do světa MotoGP připomíná Jorge Lorenza, který si v roce 2008 jako Rookie královské kubatury vyjel při prvních třech závodech Grand Prix hned třikrát Pole-Position. Ovšem Márquez zůstává pevně na zemi: "Musím ještě hodně zapracovat na mé konstanci pro závody. Jedno rychlé kolo dokáži zajet. Ale v sobotu se musím pokusit zajet několik rychlých kol po sobě".
"Jistě, nejlepší čas po třech volných trénincích je pro mě výborný start do závodního víkendu. Jsem také v mnoha oblastech spokojen. V každém případě je to daleko lepší, než jsem čekal, neboť jsem tady nemohl testovat. Každý den se cítím na motocyklu stále jistější. A také jsem schopen přizpůsobovat můj jezdecký styl trénink po tréninku požadavkům kubatury MotoGP. Nyní jsem zvědav na nový systém kvalifikace MotoGP s pouhými 15 minutami. To musí jet každý celých 15 minut úplně naplno. Pro televizní diváky to bude hodně zajímavé", řekl po včerejšku provizorní Poleman Marquez.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist