Jorge Lorenzo přemýšlí o návratu do MotoGP. Jedná s Ducati

Otec Jorgeho Lorenza potvrdil, že by měl jeho syn v případě odchodu Itala Doviziosa od Ducati zájem o jeho sedačku. V listopadu přitom rodák z Mallorcy oznámil konec závodní kariéry.

Jorge Lorenzo si v těchto měsících užívá volna. Na loňské tiskové konferenci ve Valencii dal závodnímu světu sbohem a zdálo se, že je o odchodu do sportovního „důchodu“ pevně přesvědčený. Váhání Andree Doviziosa související s prodloužením jeho kontraktu u Ducati jej však ponouklo k tomu, aby v MotoGP přeci jen setrval o něco déle. Jak potvrdil Španělův otec, Jorge Lorenzo je s italskou továrnou v kontaktu.

„V této chvíli ještě není nic jistého. Vím, že jsou v kontaktu a jednají spolu. A tam, kde je kouř, musí být také oheň,“ uvedl Chico Lorenzo s tím, že jeho syn „odešel od Hondy jako lůzr, ale pokud by vyhrál jen jediný závod, mohl by seknout se závoděním s čistým svědomím.“

Jorge Lorenzo působil u Ducati v letech 2017 až 2018. Za tu dobu vyhrál tři závody, v dalších čtyřech pak skončil na stupních vítězů. První rok bral celkovou sedmou pozici, druhý pak devátou s tím, že si na konci sezóny poranil zápěstí a do několika závodů nenastoupil.

Informace o redaktorovi

Andrea Štipčáková - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 8 Kč od 4 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
JardaKTM přispěl 2 Kč
33.petr přispěl 2 Kč
jendazeleny přispěl 2 Kč
skinny přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist