De Puinetův start s otazníkem

Včerejší pád francouzského jezdce Randy de Puineta dopadl hůře, než se zdálo a nad jeho dnešním startem v Laguně Seca tak visí otazník. Přitom De Puinet odmítl nosítka a z místa pádu odkulhal sám.

Francouzský jezdec týmu Pramac Ducati Randy de Puniet si při svém pádu během včerejší kvalifikace přivodil zlomeninu třetího a čtvrtého bederního obratle a je u něho podezření i na zlomeninu pravé části pánve.
"Není na to co moc říci. Byla to moje chyba, vyjel jsem právě z boxů a pneumatiky ještě nebyly připraveny na rychlou jízdu. Je to opravdu škoda, neboť jsem měl během všech tréninků velmi dobrý pocit a tento pád zruinoval veškerou dobrou práci našeho týmu celého závodního víkendu. Všechno mě bolí a nemohu se pořádně hýbat. Ale zkusím se posadit ve warm upu na motocykl a uvidíme, zda se dá závodit", řekl De Puinet, který si vyjel 15. postavení na startovním roštu.

Tým Pramac Ducati tak více méně připomíná vojenský lazaret, Capirossi je všechno, než 100% zdravý a nyní k tomu přibyl i De Puinet.



Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist