Test MotoE™ - Nejrychlejším jezdcem je Granado, simulaci závodu vyhrál Spinelli

Středa byla posledním dnem třídenního oficiálního testu jezdců a týmů světového šampionátu FIM Enel MotoE™ World Championship. Během dne jezdci pokračovali v ladění svých nových strojů Ducati V21L a na závěr absolvovali simulaci závodu na sedm kol. Nejrychlejším jezdcem testu je Brazilec Eric Granado, simulaci závodu vyhrál Švýcar Nicholas Spinelli. První dva závody sezony mají jezdci MotoE™ na programu v rámci Velké ceny Francie.

Třídenní test FIM Enel MotoE™ World Championship v Barceloně ovládl brazilský závodník Eric Granado (LCR E-Team), když ve středu nastavil nejrychlejší čas 1’47,221 sekundy. Necelé dvě desetiny ztratil druhý Nicholas Spinelli (Pons Racing 40), třetí Mattia Casadei (Pons Racing 40) byl o 0,324 sekundy pomalejší. Časy do Top5 nastavila dvojice Matteo Ferrari (Felo Gresini MotoE™) a Andrea Mantovani (RNF MotoE™ Team).

Odpoledne jezdci startovali do simulace závodu, která se jela na sedm kol. Vítězem této simulace byl Nicholas Spinelli, který překonal druhého Randy Krummenachera (Dynavolt Intact GP MotoE™) o víc jak 2,6 sekundy. Třetí skončil Mattia Casadei, jenž byl těsně za Krummenacherem a s Hectorem Garzem (Dynavolt Intact GP MotoE™) v zádech. Nejrychlejší jezdec testu, co se týče jednoho rychlého kola, Eric Granado, byl až dvanáctý v pořadí.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist