Tým Montáže Brož Racing pojede s Westem závod Moto2 v Brně

Česká stáj Montáže Brož Racing Team se zúčastní Grand Prix České republiky v Brně! Po roční přestávce se tým na Masarykově okruhu představí potřetí a opět s motocyklem Suter MMX2, který bude pilotovat Anthony West. Australan je vynikajícím univerzálním jezdcem se zkušenostmi jak ze seriálu Grand Prix, tak z mistrovství světa superbiků, supersportů nebo asijského šampionátu superbiků.

Týmu se podařilo domluvit spolupráci s australským jezdcem Anthony Westem a získat divokou kartu pro závod Grand Prix České republiky v Brně. Anthony West je velice zkušený závodník, který startoval ve všech vrcholných šampionátech a tým je potěšen, že Anthony jejich nabídku přijal. „Montáže Brož Moto2 Team je připravený pro naší divokou kartu. Doufám, že budeme rychlí,“ uvedl Australan.

Anthony přiletěl do České republiky v úterý ze závodů v Asii. Ve středu si vyzkoušel Suter, na kterém absolvuje brněnský závod. Vzhledem k špatnému počasí (celý den pršelo) se toho ale moc nenajezdilo. Tým se tak hlavně zaměřil na nastavení motocyklu dle postavy a požadavků Anthonyho. Děkujeme všem našim partnerům a fanouškům za podporu, díky čemuž jsme mohli zrealizovat tento projekt a držte nám palce !!!

„Jsem rád, že jsme se domluvili na spolupráci s Anthonym,“ uvedl Jiří Brož, majitel týmu. „Spojení českého týmu a australského jezdce zrcadlí i složení našich hlavních partnerů – česká společnost Montáže Brož s.r.o. a australská společnost BSS.“

„Doufám, že se nám podaří zajet pěkný výsledek, i když musíme mít na zřeteli, že náš tým není týmem, který by měl stejnou podporu a možnosti jako permanentní týmy Grand Prix.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist