Místo Leonova pojede v USA Ranseder

Po Patriku Vostárkovi se v sedle motocyklu Suter objeví v Indiianapolis rakouský jezdec Michael Ranseder, který tak nahradí zraněného ruského pilota Vladimíra Leonova.

Aktuální druhý jezdec IDM v kubatuře supersportů 2010, Rakušan Michael Ranseder, nahradí v německém týmu Kiefer Racing zraněného ruského pilota Vladimíra Leonova a to zatím pouze v závodě na americkém okruhu Indianapolis. 


Místo tohoto Rusa jel v Brně český jezdec Patrik Vostárek, který ovšem na Masarykově okruhu objel pouhá 2 kola - neboť havaroval - a tento výsledek bohužel nepřesvědčil jeho sponzory k dalšímu financování jeho startů v kubatuře Moto2. Ranseder, stejně jako Vostárek, jezdí letos ve stejném šampionátu a ve stejné kubatuře, tedy IDM supersportů, ve které vede po nedělním závodě v Assenu právě Cudlin (200 bodů) před Ransederem (184 bodů), když Vostárek je 14. (33 bodů).

Jen pro zajímavost, Ransederův největší soupeř v IDM, Australan Damian Cudlin, už rovněž šanci v MS kubatury Moto2 letos dostal, a na Sachsenringu dojel na velmi dobrém 7. místě.



Kiefer Racing a Vector Racing - pod tímto názvem doposud jezdil ruský jezdec Vladimír Leonov, se dohodly na ukončení vzájemné spolupráce. U rakouského jezdce Michaela Ransenedera a jeho dalších startů v Moto2 je jednak problém financování zbývajících závodů sezóny a navíc také koliduje termín IDM na Hockenheimringu se závodem Moto2 na novém španělském okruhu Aragonu. 

Tým Kiefer Viesmann Racing tak nyní hledá druhého jezdce k Stefanu Bradlovi! Že by to byla ona avizovaná šance pro Lukáše Peška? 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist