Jezdecké ohlasy po Le Mans (2)

Kubatura Moto2 nabídla nejen skvělý souboj až do samotného konce, ale i první premiérové vítězství a také první letošní body, pro mistra světa Marca Marqueze.

"Můj start nebyl nijak dobrý, to musím ještě zlepšit. Po třech prvních závodech bez bodů jsem ale zůstal klidný a snažil se zachovat koncentraci. Momentálně se krůček po krůčku přibližujeme našemu opravdovému levelu. Nyní si ale chci pořádně vychutnat své první podium", říkal po závodě mistr světa stopětadvacítek Marc Marquez. 

"Byl to hodně legrační závod. Jezdilo se hodně rychle, tedy podle časů na jednotlivé okruhy. Ze začátku jsem jezdil v klidu a teprve od poloviny závodu jsem do toho dával všechno. Potom ale přijel hodně rychle Marquez a já udělal taky jednu jezdeckou chybu. Ovšem druhé místo je skvělé a v příštích závodech pojedu opravdu naplno", řekl jezdec italského týmu Yuki Takahashi. 


"Byl to hodně těžký závod. Chtěl jsem jet hned od začátku naplno a našel jsem i dobrý rytmus. Ale měl jsem jinou zadní pneumatiku, než moji soupeři a tak jsem v konci závodu ztrácel při výjezdu ze zatáček. Přesto jsem rád za podium a myslím si, že pro šampionát to bylo velmi důležité", řekl třetí v cíli a vedoucí jezdec mistrovství Stefan Bradl. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist