S nastavením motorky zatím není Salač příliš spokojený

Český závodník Filip Salač pracoval po celý den s týmem Redox Prüstel GP na nastavení motorky a i přes spoustu změn se zatím nepodařilo najít takové nastavení, se kterým by se na své KTM cítil dobře. Problémy byly hlavně při nájezdech do zatáček. I přes to dokázal během dne zrychlit o jednu vteřinu a den ukončit na kombinovaném 22. místě s časem 1'58,835 sekundy.

Po pátečních trénincích Filip Salač uvedl: „Od prvního výjezdu na trať motorka nefungovala tak, jak jsem chtěl, takže jsem se s ní pral. Při druhém výjezdu trochu pomohly nové pneumatiky, ale pořád to nebylo ono. To se odrazilo na celkovém výsledku a skončil jsem na 25.místě. Ve druhém tréninku jsem se jezdecky zlepšil v místech, kde jsem věděl, že se dá přidat, nicméně pořád nejsem spokojený s nastavením motorky a necítím se na ní dobře“

„Během dne jsme zkoušeli docela velké změny, ale ty nefungovaly. S předkem se nic nestalo a naopak se to zhoršilo vzadu, takže musíme dál pracovat a pro zítřek najít něco jiného. Věřím, že to bude lepší a pro zítra s tím něco uděláme, protože teď nejsem spokojený a motorka nefunguje tak, jak bych chtěl. Všem moc děkuji za podporu."

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 4 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Rosička přispěla 2 Kč
masi přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist