Redox Prüstel GP, tým Jakuba Kornfeila představil barvy 2018

Tým českého závodníka Jakuba Kornfeila měl v pátek na Sachsenringu slavnostní prezentaci, kde představili techniku, barvy a jezdce pro sezonu 2018. Název týmu je Redox Prüstel GP, technika je od výrobce KTM, barevnou kombinaci tvoří výrazná loga slovenské společnosti Redox a jezdecká dvojice je ve složení Jakub Kornfeil a Marco Bezzecchi.

Ještě loni tým závodil v MS Moto3 s technikou Peugeot/Mahindra, letos je to osvědčená značka KTM. Hlavní sponzoři Saxoprint a Peugeot tak týmu na kapotách chybí, nicméně šéf stáje Florian Prürstel změnil přístup ke sponzoringu a jedná s více společnostmi. S Jakubem Kornfeilem přišel slovenský Redox, který je letos dobře vidět na kapotách obou motorek a je druhým hlavním sponzorem týmu.

S týmem pomůže Florianu Prürstelovi bývalý automobilový závodník Dirk Reissmann, který je sportovním ředitelem, technickým ředitelem je Florian Chiffoleau a přes marketing Tony Schröder. Poslední oficiální test má tým na programu 6. až 8.března v Jerezu. První podnik sezony 2018 startuje 16.března v Kataru.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 0.5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist