Michal Indi Dokoupil desátý v závodu SBK Classic TT

Český závodník Michal Indi Dokoupil startoval v závodu RST Superbike Classic TT a zajel výborně, jelikož obsadil desáté místo a získal stříbrnou repliku. Závod vyhrál Australan David Johnson poté, když dvě míle před cílem odstoupil lídr Michael Dunlop.

Byl to právě Michael Dunlop v barvách Team Classic Suzuki, jenž do závodu vyrazil z šesté pozice a byl v hledáčku fanoušků po celém okruhu ostrova Man. Jednoznačně velký favorit na vítězství. Dunlop si také pro vítězství jel, ale jen kousek před cílem musel ze závodu odstoupit. To byla šance pro David Johnsona, který dostal Alistair Cowan Racing Kawasaki na první místo výsledkové listiny. Jako druhý závod dokončil Derek Sheils s Kawasaki Greenall Racing a třetí byl James Hillier, který startoval s Ducati týmu Oxford Racing Ducati Louigi Moto.

Do prestižního klání RST Superbike Classic TT startoval také český zástupce, kterým byl Michal Indi Dokoupil. Český závodník jel v sedle Suzuki Cookson Travel Racing a vedl si velmi dobře. Třebaže jak později uvedl ho již mnozí vidí ve starém železe, teď jasně ukázal, že se zkušenostmi, které má a dobrou motorkou dokáže zajet rychle a získat výborný výsledek. Nyní už jede Veronika Hankocyová ManxGP.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

 

Víc informací ve videu, které je v českém jazyce od páté minuty.

Závod RST Superbike Classic TT 2019 - 190826_rst_sbk_classic_tt_result_sheet.pdf

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 6 Kč od 3 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
delfuegos přispěl 2 Kč
Sečus přispěl 2 Kč
davčo přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist