3st DRAG DAY – Hoškovice

Pozvánka na Mistrovství ČR dragsterů – Czech Drag Serie 2006 - 2. září 2006 - letiště Hoškovice – Mnichovo Hradiště.

V sobotu 2. září se koná na letišti v Hoškovicích poslední závod letošního seriálu Mistrovství ČR dragsterů – Czech Drag Serie 2006. V tomto závodě mají jezdci poslední šanci získat body. Tento závod rozhodne o pořadí jezdců v jednotlivých třídách, rozhodne o „Mistrech“ ČR dragsterů.
Od 7.00 hod. proběhnou technické přejímky. Po rozpravě jezdců v 9.30 začnou kvalifikační jízdy pro všechny třídy. Jezdci absolvují celkem 3 kvalifikační jízdy. Podle výsledků z kvalifikačních jízd budou jezdci seřazeni do vyřazovacího pavouka dvojic a absolvují hlavní závod, tj. první vyřazovací rozjížďku, čtvrtfinále, semifinále a finále.
Na startu uvidíte kolem 50 jezdců v 7 třídách MČR – Street 10,5, Street Twin 12,0, Modified Street Twin, Super Street Bikes, Junior Dragster, National Dragster a Competition Dragster. Součástí závodu je sprint pro příchozí – Public Bikes a sprint US Cars.
Program:
09.30
kvalifikační jízdy
12.00 – 14.00
doprovodný program: sprint příchozích – Public Bikes + US Cars
kaskadéři
14.00
představení jezdců + hlavní závod
Doprovodný program:
Kaskadér: Pavel Vik
David Bryknar: pokus o překonání rekordu (260 km/h) v jízdě za autem (Porsche 911GT2)
Sprint US Cars
Sprint příchozích – třídy Public Bikes do 750ccm, Public Bikes nad 750ccm
Konec registrace jezdců tříd Public Bikes je v sobotu 2. září v 10.00 hod. na letišti. K registraci je potřeba : občanský průkaz, řidičský průkaz, platný technický průkaz motocyklu. Je nutné mít ochrannou přilbu a kožený oděv, příp. ekvivalent. Jezdcům bude vydána jednorázová licence a bude s nimi uzavřeno pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou motocyklem při sportovním podniku. Cena jednorázové licence : 400,- Kč (vstupné bude odečteno). Cena pojištění: 75,- Kč. Jezdci pojedou systém „canonball“. Pojedou 4 měřené jízdy. Nejhorší čas se škrtá, zbylé tři časy se sečtou. Jezdec s nejmenším součtem časů je vítězem.
Půjčovna motokár, minibiků, vyhlídkové lety, občerstvení, parkování přímo na letišti zdarma.
VSTUPNÉ: 100,- Kč
Kontakt: Yvona – 604 640163, oknebl@quick.cz, www.dragster.cz

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist