MTV FMX Gladiator Games: Výborná oslava desátého jubilea

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
TOMAHARY (0) napsal 02.12.2009 v 15:01

A propó ...některá souboje v mistrovstí ČR motocrossu třeba mezi panem Če... a panem Ba... by možná udělali gladiátorům radost..

TOMAHARY (0) napsal 02.12.2009 v 14:54

Radza-rozumím ale nebylo by to špatný...nemyslím něco brutálního ...ale ve starém Římě se děly věci...mezi gladiátory...takže když si někdo hraje na gladiátora tak se vším všudy ..nebo snad ne?
CHLÉB A HRY !!! to chtějí lidi,.. až to nějaká politická strana pochopí tak vyhraje na celé čáře...(ale to jsem trochu odbočil)

Radza (0) napsal 02.12.2009 v 11:53

TOMAHARY - doporučuji omezit sledování akčních filmů...

TOMAHARY (0) napsal 02.12.2009 v 09:14

z původní zábavy kluků který se tímto bavili vzniklo dne tohle... dobrý no... a co dál???Nemohu si pomoct a vidím na tom byznys jako prase.Jasně ..co dnes není byznys.Připomíná mi to silně cirkus s principálem v čele a tak nějak je mi trochu líto těch kluků bejvalech motokrosařů co ze sebe dělají klauny...
Něco tomu chybí...gladiátoři.dobře...tak když gladiátoři tak gladiátoři...tak ať jedou třeba dva na motorce ..v areně v nějakém koridoru se speciálníma chráničema s epeciálníma překážkama a ten kdo se VUBEC DOSTANE DO CÍLE jakýmykoliv prostředky tak je vítěz...Tak This is gladiator games.!!!
Tak to možná přijde a byl by to fuck adrenalin...

Sarka_Farka (0) napsal 01.12.2009 v 17:16

škoda že jen ten pastrana neukazal nic jen fajnovou flanelku

Sarka_Farka (0) napsal 01.12.2009 v 17:13

jednim slovem masec

roman-zx10 (0) napsal 30.11.2009 v 22:11

GLADIÁTOR SHOW?? OJEB SHOW JE TREFNĚJŠÍ,trojka lupeny,trojka benál atd.brutál drahý trening
kdyby měli kuráž se aspon omluvit

xtčko (0) napsal 30.11.2009 v 21:36

Byl jsem od 14:OO a za svou věrnost kdy jsem nevynechal jedinej ročník se mi GSMA odměnila tak že už mě tam nikdy neuvidí.To co se dělo za ubohost nemužu ani komentovat páč by se mi zas udělalo zle.Za ty prachy jsem viděl 10% toho co viděli ti večer za stejné peníze.A završil to konec ve stylu že 98% lidí zůstalo sedět a nevěřilo že už je konec.Ke kompletu už jen chybělo to od pořadatelů říct to je vše vyližte si. Jsem moc smutnej,ten sport miluju ale toto byla oslava nemohoucnosti,kde i ti kluci bohužel jeli na 30% než večer.

Radza (0) napsal 30.11.2009 v 20:51

To že Travis neskákal je vážně škoda,ale dalo se to čekat.Kdo se o něj zajímá,tak jistě ví,že opět řeší zdravotní problémy a několik měsíců na veřejnosti neskáče.Na jeho stránkách nebyla tahle akce ani zaznamenána v kalendáři,což opravdu hodně nahrávalo tomu,že role "special guests" může mít mnoho podob...Za mě byla večerní "oslava" doslova velkolepá!Tak nějak jsem si představoval to co se minulej rok slibovalo.K Marešovi jsem měl výhrady minulej rok,letos nikoliv.Bohužel ten kdo byl od dvou,tak opravdu o hodně přišel,jak se všude dočítám,což je dost nefér.Zde GSMA šlápla vedle!I tak,když zůstanu u večerní akce před nima smekám!To co předvedli všichni rideři bylo neuvěřitelný a neustále mě nutí si klást otázku kam až tenhle sport pude...Chlapi jste borci!

roman-zx10 (0) napsal 30.11.2009 v 20:33

PODVOD ! NEMĚLI ŘÍKAT ŽE PASTRANA POJEDE RESP.MLUVIT V TOM KONTEXTU VĚCI ŽE TAM BUDE VYSTUPOVAT,HAJZLOVSKÉ SPROSTÉ JEDNÁNÍ.NAPROSTÁ UBOHA ODPOLEDNÍ ŠOU MĚLA STÁT TAK 300KČ,PAK BY JSME NEBYLI TAK NASRANÍ
DÍKY,PŘÍSTĚ VÁM TO SEREM I KDYŽ JEZDCI ZA TO NEMUŽOU

čihy926 (0) napsal 30.11.2009 v 20:17

asi souhlasim oproti lonsku to bylo lepsi,ale fakt to chce nekde zmenu i kdyz nedokazu rict kde, teda rozhodne ne u jezdcu, to jsou neskutecny magori

500kmh (0) napsal 30.11.2009 v 18:54

Já jsem byl na večerním vystoupení a naprostá spokojenost, výborná podívaná, líbilo se mi to víc než minulej rok když jsme tam byli odpoledne. To, že Travis Pastrana neskákal mě taky nasralo, ale co už.
PS: Mareše bych nechal zmizet ze světa

čihy926 (0) napsal 30.11.2009 v 17:01

byl jsem vecer a teda nevim, šou to celkem byla,ale nevim nevim řek bych malinkej vojeb s pastranou,rikal jsem si jo podivam se na nej a dam tu raketu za listky a pak kdyz ten dement rek ze je Pastrana mezi rozhodcima tak by se ve me nikdo nedorezal,kdyby aspon teda dali omluvu, ze je treba zranenej nebo neco, takhle to pusobilo,ze me akorat ojebali a 1200,- za jeden listek to je trochu dost, ale jinak ostatni kluci predvedli super vykon,byl jsem kazdy rok,ale priste uz asi nepudu,je to porad na stejny brdo, udelat trochu šou jinak,ale to bude asi tim, ze se to vsechno hrozne medializovalo,vsechno presne podle planu,porad slyset od marese at povzbuzujeme ze se na nas divaj v televizi je trochu dost trapny,pamatuju prvni rocnik v sazka arene a to bylo nesrovnatelny

kuchta1 (0) napsal 30.11.2009 v 16:47

Obrovské zklamání byly jsme s klukama od 14h.a to co zas předvedl český národ to nemá obdoby.Za nudnou šou si můžou sami diváci,když prosadily Piláta,který sice dělá super triky,ale bohužel ty ostatní co sním byly v partě nic moc.Ty amíky,který český národ vyřadil dělaly super triky o třídu výš.Na Travise jsem se těšil moc,jel jsem tam jen kvůli jemu,pač jsem tam byl už 4krát,vždy je to tak nějak stejný,ale vždy super a na to,že to bylo 10 výročí tak to bylo aspon pro mě horší něž kdy jindy!!!Travis tam bohužel jen zamával a převzal ceny.A Haryka jsme také neviděli,ale zaplatily jsme úplně stejný prachy jako ty večer.Příště už tam určitě nepojedem byly to vyhozené peníze!!!Večerní šou ta asi za to stála,to odpoledne děs,běs Jako hodně špatné hodnotím,že večerní šou bylo uplně jiné a to jen proto asi,že to natáčela televize!A Mareš taky ojeb ten chudák si i kostým odpoledne sundal po pauze stím,že je strašně těžkej a večer to šlo mít ho celou dobu.Můj názor je,že to celý odpolední šou stálo za velký hovn.!!!

Pešule (1) napsal 30.11.2009 v 15:06

Sorry oprava tak Travis byl nejspíš zranený má asi v pytli rameno...takže se Travisovi omlouvám

Pešule (1) napsal 30.11.2009 v 14:58

No tak super akce...večerní program se povedl..Jen škoda že Travis neskákal, ale kámoš říkal, že netrénoval a tak asi i proto...ikdyž na jednu stranu dost chabá výmluva.Ale jinak se mi to moooc líbilo. Tak zase za rok

.Padre. (76) napsal 30.11.2009 v 14:52

Moje přítelkyně se zúčastnila odpoledního programu a byla velmi zklamaná. Počínaje zjištěním, že neuvidí ani skútr ani Harley, konče tragickým a opět neposlouchatelným Marešem!!! Ale podle článku byl večerní program asi lepší i z důvodu nabitějšího programu. Minulý ročník byl prý lepší!!




TOPlist