Hlasujte pro bratra Filipa a vyhrajte dres, hecuje Libor Podmol

Pro Filipa Podmola se otvírá ojedinělá věc – zúčastnit se Red Bull X-Fighters v Madridu. Prestižní akce se odehrává přímo v kultovní aréně Plaza de Toros de Las Ventas, kde již od roku 1929 probíhají býčí zápasy. Bude se tam prohánět také český freestyle motokrosař?

Rozhodnout o tom můžete vy! Stačí, když dáte Filipu Podmolovi hlas. Uzávěrka hlasování je do 13. května! Pozor, v tuto chvíli Filip Podmol potřebuje minimálně tisíc hlasů!

Hlasovat můžete - ZDE

Organizátoři měli zájem, aby se prestižní akce zúčastnil kromě světových jezdců také nováček. Rozhodnout o něm má veřejnost. Vše je navíc speciální tím, že se v letošním roce uspořádá Red Bull X-Fighters pouze jednou. „Proto by chtělo, aby u toho byl český zástupce. Podpořte Filipa,“ hecuje jeho starší bratr Libor Podmol, který se rozhodl uspořádat soutěž!

Ten, kdo bude hlasovat pro Filipa Podmola a sdílet odkaz organizátora, může vyhrát motorkářský dres. „Ještě je nutné u příspěvku z 30. dubna napsat nejchytlavější komentář na téma: Splnit si svůj sen nebo pomoci někomu splnit si jeho sen. Nejlepší komentář odměním tím, že výherci dám svůj dres z mého nejoblíbenějšího závodu Red Bull X-Fighters Japonska v Ósace,“ popsal pravidla Libor Podmol, jenž výherci případně přijede předat dres osobně.

Odkaz na facebookový profil Libora Podmola - ZDE

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist