Velká,těžká,krásná,barevná kombinejšn ladí oku,aspoň teda mojemu
Motorka koupena od FIRMA:Lion Racing (Frýdek-Místek) - solidnost,ochota
První dojmy - První dojmy žádné,na sněhu by to byla vražda motorky a moje sebevražda,ale je super a drahá polovička je nadšená
Motorku bych doporučil pro - Pro dámy asi né,něco to váží
Doplňky na motorce - Plexi,opěrky,houkačka,kabely,hodinky,truhla,plotny pro baťůžka,chlasták,teploměr a mnoho dalšího a serepetiček tuny
15.3.2013 - Co napsat?Nebylo to v plánu letos,si něco silnějšího pořídit,pak jsem ji zhlédnul,po telefonu domluva na čumendu dnes 10,30 a ve 12,00 stojí u mě v garage.Neujetý ni cenťák,ale to se už pomalu u mě stává normálně.
18.4 2013,najeto sca 200km a je to boží,ale člověk se musí haltovat a neztrácet rozum,už to není jen tak něco,v nesprávných rukou je to zbraň.Ta síla z toho kouká na každem kilometríku.Respekt je na místě.
Do 1.7.2013,najeto sca 2000 km a nikdy nepřestat !!!
21.1.2014. Přemýšlel jsem ,každý píše kolik najel ( aj já něco takového psal ) a kolik si papne motor ( toto mě nikdy nezajímalo,protože vo tom to není ) kdo si pořídí motku a propadne tomu tak je vlastně skoro blázen , protože to není jen koníček - TO JE STYL ŽIVOTA !
Sezona 2014 v plném proudu ! Plno zážitků a žádný problém .Co krásného přinese sezona 2015? Nechme se překvapit .
2015 - zatím vše O.K
Sezona 2015 proběhla na výbornou.
26.4.2016...PRODÁNO !
Tak ta byla teda moc krásná!
jo jo, tahle barevná kombinace je i moje srdcovka
Moc pěkné,máš to opravdu vymazlené! Sezona 2016 začíná,tak hodně zdaru
Tedy, hezky vyšperkovaná! Bude ještě co přidávat?