Přivezená z Itálie. Upravené sedlo, seřizovatelnej centrál. Po koupi výměna pátého kvaltu a letos výměna těsnění v karburátorech. Obutí E-08 od Mitasu, řetěz od ČZ. Jinak bez problémovej stroj. Pokud bych měl v budoucnu kupovat novou motorku, bude Pegas
Zkušenosti: Příjemný, spolehlivý koník který dokáže projet cokoli, jen se toho člověk nesmí bát. :o) Po dvou odjetých sezónách panuje maximální spokojenost. Ať jsme s Pegasem jeli kamkoli vždy jsme se vrátili v pořádku i zpátky. Jen těch kilometrů mohlo bejt víc. Hold není tolik času kolik bych si přál. Snad toho bude víc příští rok.
Cesty: Zatím po vlastech Českých, ale chystáme se s Pegasem konečně k moři. Mega srazy moc nemusím, spíš ty menší jako třeba letošní závěreční srázek endurářů na Rabí. Mohu vřele doporučit. :o) Většinou však jezdim sám, ale rád se svezu i v chumlu, třeba s Pegaso klubem. :o)
krásná 10b jednoznačně!
mám stejnou, barvu i rok, mnoho šťastných km přeji, dobrá volba
Tu úpravu sedla bych potřeboval taky. Měřím 172 cm a ta motorka má původní výšku 880 mm. O kolik se to snížilo ? Pustil bych se do toho taky, ale mám strach, že se mi to svépomocí nepodaří.
jako by vypadlo mímu pegasínku z oka