renocar_brezen

• 9
  • 10
  • 10

Popis motorky

Klasická, vzduchem chlazená hodná motorka. Ta moje 2004 je už po "faceliftu", takže už nemá nádrž hubenou jako koza a podsedlové plasty jsou taky ve stylu Bandita.

Motorka koupena od FIRMA:Suzuki - Aleš Dvořák (Benátky nad

Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Kawasaki ER 5: důvod neuveden
Honda CB 500: důvod neuveden

První dojmy - Znal jsem starší verzi a proto jsem už věděl co od ní čekat. Splnila to do puntíku. Na pohodové ježdění a občasné potáhnutí za plyn ideální. Ruce vám neutrhne, ale nepřekvapí ani nijak negativně. Prostě takový spolehlivý kůň pro ježdění kolem komína a občas i někam dál.

Motorku bych doporučil pro - Jak už jsem psal výše, jde podle mě o "hodnou" motorku vhodnou i pro začátečníky a holky

Doplňky na motorce - LED přední i zadní světlo, blinkry, zrcátka do konců řidítek, výfuk IXIL

Měl jsem nehodu na mé předchozí motorce (Yamaha XT600e) a rodina si myslela, že ježdění nechám být. Tak jsem je přesvědčil, že tohle je důchodcovská motorka, na které budu jezdit určitě bezpečně. Je dost malá. Obzvlášť po zimě mám problém se na ní poskládat. ;o) Jinak motor výkonem 33kW neohromí, ale na ježdění +- v rámci rychlostních limitů a předjíždění aut to stačí. Spotřeba se pohybuje podle stylu jízdy někde kolem 4,5 litrů na 100km. Na jízdu se spolujezdcem to moc díky výkonu není. To je pak hodně klidná jízda.

Nejnovější komentáře

Semtex73
Semtex73 napsal 13.04.25 v 20:03 10b.

Vítej v klubu 500 GS . Ať dlouho a dobře slouží a hlavně kolama dolů!

Více komentářů