Hodně svižná motorka pro A1čkáře.
První dojmy - Upřímně jestli je někdo zvyklí na 4takty tak tato motorka pro něj bude hodně těžká na ovládání (jako každý 2takt). Hodně ostrá spojka. Neutrál se těžko hledá.
Motorku bych doporučil pro - Pro lidi které už trošku pokročili v ovládání motorky (dokážou být citliví na spojku, nebo na řadičku)
Chtěl jsem zkusit 2takt a tento se nabídl za hodně dobrý peníz.
Koupil jsem zadřenou, nakonec bylo komplet celé GO jelikož se rozlítl pístní kroužek a kousnul se pod klikovkou.
Brzdy jsou naprosto brutální brembo přední kotouč 320mm a 4 pístkový třmen je šílený.
Zadní pneu 150mm taky super.
Tlumiče krásně tvrdé takže se na tom tak strašně nehoupu.
Určitě bych úplně nedoporučoval do města už jenom kvůli hodně ostré spojce, hodně dlouhý 1 stupeň nebo to že aby se motor nedusil tak se musí pořád vytáčet (ale uvidíme po zajetí).
Poruchy: -mám částečně stržený závit hlavy který je ve válci kape přes něj voda, (pokud někdo ví jak by se dal opravit tak klidně pište napadlo mě vložka nebo vyvařit)
- nefungují kontrolky : neutrálu, oleje a paliva (pokud někdo zase ví pište)
Jinak je to vlastně známé CAGIVA MITO 125 které nemá kapoty a nebolí tě z toho tolik záda.
Raptor
Já koukal po velkým
Ale malej je taky pěknej
Motorečka moc hezká, určitě lepší, než tvůj písemný projev.
Chlape! Jestli chceš něco radit, musíš se vyjadřovat PREGNANTNĚ, PRECIZNĚ, VÝSTIŽNĚ!
A to tvůj popis - šroub v hlavě do válce - FAKT moc není.
Takže ideál - FOTKA.
Pokud nelze, precizní popis.
Pokud máš stržený závit na šroubu, VYMĚNIT ŠROUB!
Pokud je stržený závit v bloku, nerychlejší a nebrutálnější oprava je odvrtat starý závit a závitníkem vytočit závit nový - větší. A k tomu si sehnat nebo udělat šroub s adekvátním závitem.
Pak taky existují lepidla, tekuté kovy, anebo závitové vložky typu Heli-coil.
A pokud to chceš udělat na prasáka, jak to dělám já. Namotám na nemocný závit kousek topenářského konopí, přimáznu ho mazacím tukem, aby drželo, a už tam fičí.
Jestli FAKT nemáš nikoho, kdo by ti udílel cenné rady, napiš mi přes motorkáře a zkus vymyslet nějaký obrázek, něco vyšpekulujem.