Je to temperamentní Italská mašina, která mě donutí se při jízdě usmívat.
Motorka koupena od FIRMA:MOTOBOOM (České Budějovice 3)
První dojmy - Líbí se mi projev v terénu, poslušná a silná. Naopak na silnici se stane nudnou a ne až tak pohodlnou na delší trasu.
Motorku bych doporučil pro - Pro ty co mají rádi osobitost a terén.
Doplňky na motorce - Ochranné prvky:
Přední rámy, kryt motoru, ochrana řídítek
Elektronika:
Mia jednotka, alarm, mlhovky, vyhřívané rukojeti, kamery,QuickShifter
Tuarega mám už rok, koupen jako nový stroj v roce 2023.
Přemýšlel jsem ještě o Tenere 700 ale jen do doby než jsem je obě mohl vidět na vlastní oči. Tuareg má charisma a postavili ho lidé kteří ví co a jak, neříkám že Tenere je špatná ale ... nemá koule.
Mám s ním najeto přes 4 Tis. a to hlavně na nezpevněném povrchu, silnice samozřejmě také ale to je nuda. Motor krásně šlape a táhne ale na silnici je třeba pořád řadit.
V terénu mi stačí dvojka a jedu klidně do 9 Tis/ ot. Veškeré elektronické systémy podpory se dají vypnout a zůstanou vypnuty i po opětovném vypnutí a zapnutí klíčku.
To je super, sednu a jedu. Brzdy, podvozek, tuhost rámu na jedničku.
Je pravda že jsem si jí musel přizpůsobit pro sebe ale to děláme všichni.
Dodal jsem padací rámy, které jsem hned pokřtil z obou stran ( dobrá investice)
Vyměnil jsem kryt motoru za pořádně bytelný a odolný proti kamenům.
Vyrobil jsem ochrany rukou.
Dodal jsem vzpěru řídítek a otevřel sání vzduchu s DNA filtrem. Následně jsem odstranil katalyzátor a upravil vedení a expanzi výfukových plynů až do zadního tlumiče. Ten je také upraven, výsledkem všeho je větší ochota jít za plynem a nádherné bouchání do výfuku po zavření plynu a chraplák ze sání.
Při tomto zimním dobrodružství úprav jsem průběžně odstraňoval nedostatky spojené se sériovou výrobou. Výměny šroubů za nerezové A4 jiné ochrany kabelů a hadic.
K dalším doplňkům s řady elektroniky. Začalo to MIA jednotkou, která je super.
Následně montáž vyhřívaných rukojetí, ty jsem objednal z Číny a napojil je přímo na palubní systém, jsou tedy ovládány jako originál, to samé mlhovky. Nemám totiž rád přidávání dalších tlačítek na řídítka. Přidání kamer v předu i vzadu od Mio a originál alarmu to zatím skončilo ale nevím co mě ještě napadne. V současné době řeším zadní držák nad světlo a kryt řetězu ale to nejezdí.
Kryty blástrů za mně super a stejně tak dekat,zadní nosič atd...

No a foto 3 a 14,takhle si představuji ideální kuchyňský kout,i když je mi jasný ,že kuchyně to není
Jsi šikovný
Touareg je moc pěknej i bez úprav
Jo chápu muže to vypadat divně ale slouží jak mají.
Plastové chrániče rukou jsou tak akorát proti větru, ty kovové jsem už ponořil do hlíny a byl jsem za ne rad. Ten na výfuku je kvůli batohu. Díky
Mám rád upravy ... ale chrániče chráničů rukou
... to už mi přijde trochu moc ... stejně tak kryt z vrchu na výfuku. Jinak Tuareg je moc pěkněj