Zábavná hračka. Pri pohľade na ňu mám vždy chuť ju nakopnúť a popreháňať v pieskovom lome.
První dojmy - Sadneš a ideš. Neriešiš, kde sa pozrieš tam to ide. Základ v triale je perfektne cítiť. Páčky posunuté na dva prsty a môžeš skúšať čo zvládneš. Nevýde to, nevadí dáš nohy na zem.
Motorku bych doporučil pro - Je to kategória sama o sebe. Tuto motorku by si mal kúpiť len ten kto vie o čo ide. Určite to nie je kroska ani plnohodnotné enduro. A na čistokrvný trial je tu o 30kg viac.
Hľadal som už dlhšie niečo na huby a pre mladého na naberanie skúseností. Nič ostré tak aby to bolo pre chlapca bezpečné ale aby to niečo zvládlo pri jazde v ťažkom teréne. Týchto 110 kg je tak akurát, perfektná ovladateľnosť a nízka stavba sa u iných motoriek neobjavuje. Alebo sú ťažké alebo vysoká koza. Bonusom je to,že to má značky a otipovanie pre dvoch. Samozrejme to nebude na cestovanie ale okolo komína na hodinku na dve.
karol,nepatrí sa to
Prečo myslíš, že nebrať na huby? Práve na to je ideál. Spotreba žiadna, hlučnosť asi ako babeta. Košík pripnem na nosič.
Motorečka pre fajnšmekrov
Ale na huby by som ju nebral.