Trošku jsem s tím plesknul a očesal z obou stran. Rameno bylo zpátky za čtyři hodiny, nožka pobolívá dál.
Na podzim jsem přes to akorát přehodil plachtu a motorka musela počkat do jara. Pár věcí z bazaru nahradilo totálné rozmašírovné díly - levý tlumič výfuku, držák stupačky, brzdovou pumpu, blinkry. Soudruzi z Číny pomohli s řidítkama a zrcátkama. Něco se přivařilo, něco porovnalo, levé víko zalepilo, jeden magnet v altíku je napadrť. Muselo se tomu pomoct, aby olejové čerpadlo nasálo. Když bylo jasné, že to pojede, dostala i novější olej do motoru, svíčky a naolejovat vzduchový filtr. Provizorně nasazena na zadek stará metzelerka.
Pokud chcete vložit komentář, tak se
registrujte a přihlaste.
Nejnovější záznamy v deníku
Žluťoučký olejíček od šestinohého černého pejsánka, co má tlamičku plnou červených plamenů! Street and touring, no nekupte to, když čtyřlitovka byla za 440 Kč. A k tomu Hiflo HF303.
| 23.03.2024 |
| 23.03.2024 |
| 64700km |
Předchozí čína od Kendy se docela dost zahřívala, neměl jsem k ní důvěru, abych šel do zatáček rychleji, takže se sjela na placku a letos už to bylo jenom trápení. Přitom novou MT60 jsem měl doma nachystanou už dva roky
| 24.07.2023 |
| 24.07.2023 |
| 64300km |
Po loňských úctyhodných 1300 km došlo na výměnu oleje. Volba padla na Fanfaro, alias Mannol, kterého jsem nalil do motoru celý jeden litr, což se ukázalo být množstvím ne zcela dostačujícím. Ještě, že jsem spořivý a tak
| 01.05.2023 |
| 01.05.2023 |