Při zahřátém motoru začala problikávat kontrolka tlaku oleje, tak jsem olej raději vyměnil, spolu s filtrem a vyčistil jsem předfiltr. Sice po pouhých 2500 km, ale po 11 měsících. Subjektivně byl starý olej výrazně řidší, než nový.
Pokud chcete vložit komentář, tak se
registrujte a přihlaste.
Nejnovější záznamy v deníku
Dnes, cestou ze zaměstnání, dosáhla má splašená prolézačka tohoto krásného jubilea, tak jsem nelenil a zkontroloval hladinu a stav kapaliny ve spojce a když už jsem to měl otevřené, tak jsem ji rovnou vyměnil..
| Údržba |
| 27.06.2018 |
| 07.06.2018 |
| 40000km |
Protože jsem byl po zimě strašně nedočkavý, podařilo se mi pri přípravě na první letošní jízdu přepólovat baterku. (Jo, to teda su :-)). Bohužel jsem na to přišel až po týdnu, kdy Monster ztratil výkon a vyhaslé kontrolk
| Montáž doplňku |
| 05.04.2018 |
| 04.04.2018 |
| 38367km |
No to to trvalo, sviňská zima. Člověku se vždycky zcvrknou hadry, jsem se taky málem nenarval do kevlarek. Ale to určitě proto, že jsem je po sezóně vypral a v rozporu se štítkem, vysušil v sušičce. A jak jsem byl natěše
| Údržba |
| 06.04.2018 |
| 11.03.2018 |
| 38199km |
syrrius: Ano, tlak samozřejmě změřím. Co je nelogické je fakt, že kontrolka problikává při ohřátém motoru, ve vysokých otáčkách a pouze při otevřeném plynu.
Na problikávání tlaku oleje pozor
Nechal bych raději změřit jaký je tlak olejového rozvodu😉
Aby se kontrolka nízkého tlaku nezměnila na kontrolku zadření motoru