Skončila dovča a já plný nabitý vyrazil na projížďku s KTM. Konečně jsem zrealizoval trasu po okolí a to přes Stračí lesem na Brocno, dále polňačkou na Veselí a pak lesy a poli až k Zakšínu. Podařilo se a já objevil krásné rokle a rokliny s lesními cestami na solidní projetí a trénování techniky jízdy v terénu. Mám se zatraceně hodně co učit.
Pokud chcete vložit komentář, tak se
registrujte a přihlaste.
Nejnovější záznamy v deníku
Servisní manuál mluví o 10 motohodinách proběhu olejové náplně pro mojí KTM. Když jsem holku v zimě dával do kupy, udělal jsem i preventivní výměnu oleje a filtru. Prvních 10 motohodin mám za sebou a přišel čas na výměnu
| Údržba |
| 08.07.2017 |
| 08.07.2017 |
| 40km |
Výlet na závody MČR v sajdkárách a čtyřkolkách do Stříbra u Plzně. Součástí programu je i závod veteránů v motokrosu. Jeli jsme fandit Honzikovi Balšánkovi. Jezdí zatraceně dobře čtyřkolky. Překvapili mě i veteráni jak j
| Reportáž |
| 22.06.2017 |
| 18.06.2017 |
| 39km |
Komentářů:
| 1x |
Tak jsem po opravě startování - špatného ukostření motoru motorku zas trochu prubnul. V sobotu i v neděli, vždy brzo po ránu. V sobotu jsem tedy holku tlačil ze Štětí na pískovnu cca 2,5 km, no řádně jsem se u toho zapot
| Vyjížďka |
| 11.06.2017 |