Vlastník | Pe3k | |
---|---|---|
Vloženo | 6.4.2025 | |
Aktualizováno | 21.4.2025 | |
Zobrazeno | 3 958x |
Velký boxer pro velký kluky. Ať slouží
až se ty fičury jedna po druhý začnou jebat,tak se z těch reklamací posereš
Je to pěknej stroj, ve skutečnosti se mi líbí víc než na obrázku a že je to samá elektronika? Tomu se už pomalu nedá vyhnout, mám ty kravinky taky rád. Asi to víš, ale ten srandovní plast klíč není jen náhradní na kufry, ale i k nouzovému startu když ti zahapruje dálkáč. Ještě drobná výtka k zamykání nádrže, je super dokut funguje. Dle toho co vím, tak u starších typů to často odešlo (i mě) a pochybuji, že vymysleli nový - lepší systém.
Ať slouží ku spokojenosti.
Tohle ti neřeknou ani u BMW
ale jak říkáš toooolik elektrokurvitek
hlavně ať složí, ale je to BMW takže určitě bude
Paráda. Popis jak ze Star Treku.. Za mě jeden stroj v garáži, který nahradí další tři... pro mě ideál, až ještě došetřím cca 400tkč ;) . Užívej a kolama vždy na zemi, i když nevěřím, že se Ti to bude s předním kolem při výjezdech ze zatáčky dařit..
pekna je, jednou si ji asi taky budu muset koupit, abych se presvedcil na vlastni kuzi.. ale jeste ne, jeste sem moc mladej..
tak at to jezdi, a hlavne porad kolama dolu
p.s.: z brucounu si nic nedelej, kazdej ma rad neco jinyho.. ja taky ty novy technologie muzu.. treba adaptivni tempomat je k nezaplaceni
Omlouvám se předem za můj názor a pohled na to, "co vlastně je motocykl". A tak se tedy ptám. Je tohle ještě motorka? K její "dokonalosti" chybí snad jen autonomní řízení, aby si mohl za jízdy jezdec zdřímnout kdyby na něj přišlo spaní. Až to kluci vývojáři jednoho krásného dne dodělají, to pak teprve bude ten správný zážitek z jízdy na motocyklu.
Ale jak jsem napsal v úvodu, je to jen můj pohled a zcela jistě to máme každý trochu jinak. V každém případě přeji spoustu bezpečných kilometrů vždy kolama dolů.
Užívej je to velká paráda. Na fotkách se mi to nelíbilo, ale naživo je ta motorka nádherná. A ty drátěný kola hmmm
. Taky patřím mezi ty, co technologie ocení. Nastavení podvozku, jízdní režimy, propojení s telefonem... pro hračičky ideální. A neřekl bych, že to musí být v rozporu s tím si užívat jízdu. Naklikám, sednu a užívám si/kochám se/drtím si ... prostě podle nálady. Krásný barevný provedení, trochu závidím
Jen mi přijde škoda koupit motorku za 600 litrů a pak na to namontovat doplňky z Aliexpressu i když se v tomhle případě jedná o drobnosti. Ale to už je o osobních preferencích.
Subjektivně je to nový světlo hnusný, ale to má každý jinak takže to nehodnotím. Jinak je to určitě technologická výkladní skříň a věřím že to jede moc pěkně. Ale za mě je tam těch asistentů co můžou kdykoliv hrabat do řízení až moc. Nemám je rád v autě, a nechci je ani na motorce. Pokud tobě nevadí tak užívej
Ser na ně a užívej...
tak to vypadá že jsi nejdeš na motorku vyčistit hlavu ale pokračovat v práci na compu...občas bych se kouknul kolem sebe na ubíhající krajinu než jenom na display...tohle fakt ne
ještě jednou - nic osobního, ale tohle už je počítač na kolech, HP2ka neměla ani stav nádrže, až byl dojezd padesát kilometrů, bliklo světýlko:) takovejch nesmyslů a do toho hnusnej zvuk a ve finále vylhaný čísla o tom, kolik to doopravdy váží...
Mě z té ohromující výbavy doslova uhranula položka č.287... Návod k obsluze...
A i ta spotřeba 5.525 l/100km je pecka.10 bodů je málo
Sorry, proti motorce nic nemám, ale proti motorkaření v tvé podobě
už aby tu byla R12GS
PS: ze začátku jsem si myslel, že je to text od nějakého dealera BMW
Nó dobře tý
Krásný profil a super popis skvělé motorky!
Hmmm...čéče...to je teda brko!! Až ti ho závidím. Samozřejmě v dobrém. Pěkně si to užij a dávej na sebe pozor...nás mladých je málo
Peťo , vypadá to velmi dobře . Celé čtení si nechám na později . Důležité je abys byl ty spokojen .
Blahopřeji ke koupi .
Jarda
Moc pěkně napsané, jen si říkám, jestli je to ještě vůbec motorka?
Ať ti to jezdí pro potěchu