Vlastník | Limetkka | |
Vloženo | 19.1.2025 | |
Aktualizováno | 20.1.2025 | |
Zobrazeno | 3 034x |
Limetka, kiv61
Tak ono se dá zapracovat i na Jawě, aby podstatně lépe držela stopu a brzdila. Zůstane jen problém, zvaný absence pátého kvaltu.
Druhá věc je, že ne každý, kdo se rád vozí na motorce, je ochoten zřídit si doma autonomní vývojářskou dílnu, to je potřeba mít na paměti.
Btw. vůbec nerozumím, proč třeba Jawa neudělala nějakou sérii s motokrosovým motorem dvě pade, který se montoval do Zetek pro americký trh. I kdyby na to dali dvojnásobnou cenu, lidi by jim utrhali ruce.
kiv61:
Povinně má jen a pouze ABS a lambdu, nic, co by obtěžovalo
Tuhost rámu, brzdy a průběh krouťáku je úplně jinde, což tu vyšší hmotnost, která není tak znát, více než vyvažuje
Targus:
Z výběru už moc nadšená nebyla
Na tvou motorku ti kašlu!!!
!!! JÁ CHCI TAKY !!!
takovou polovičku, která by mi nosila motokatalogy a předvyplněné šeky!
TVL, tohle jestli dám přečíst své mámě, tak na mne vezme sekeru!
Z pohledu starého dědka - dobrá volba. Rozbít držku si můžeš i na Babettě, koně k tomu pořeba nejsou.
Tak ať se ti to hezky koulí!
Ok, je možná hezčí než třinda od Jawy, nemusím lít olej do benzínu, na druhé straně váží víc a má menší výkon než ta jawka.
K tomu všechny ty dnešní povinný elektronický číčoviny, které k pohodové jízdě na tomto typu motorky opravdu nepotřebuju ...
Za mne rozhodně ne ale ať slouží a dělá radost!
To je prostě pěkná motorka
Moc pěkná, nad touhle barvou jsem taky uvažoval, nakonec zvítězila modrá. Moje nejpomalejší motorka přesto ta nejpoužívanější. Je to relax jak říkáš, tak ať slouží.
Jezdil jsem chvíli na 650 a einfieldy mají něco do sebe ...je to relax ?
Moc dobře ti rozumím o čem píšeš
Moc hezký stroj.
Parádní stroj!
Jo, těch 20 koníků fakt moc nejede, ale když akceptuješ to pomalejší, klidnější, tempo, tak je to zase hroznej relax, vím o čem píšeš...
Parádní recenze. Taky mě tahle motorka baví
Dr_Nobody:
Benellka nemá tak hezké detaily (víc tam trčí kablíky a různé drobnosti). Tolik mi neseděl posaz. Motoricky nevím, nejel jsem na ni.
Díky všem za
Čau, pěknej Classic i pěkně napsaný, přeju hodně šťastnejch km
Parádní barva. A na konec světa také dojede, jen trochu pomaleji. Porovnával jsi s Benelli Impreriale?
Moc pěkně sepsané. Ať ti nadšení vydrží co nejdéle. Já minulý rok prodal svého Classica 500 a upřímně doufám, že v průběhu roku bude doma stát zelený Classic 650
Pěkná recenze
Pěkná i ta bravička
Tak na tuhle nádheru classic/bullet mám taky na jaře políčený.Ještě si počkám na srovnání s GB350S a pak jedna z nich přistane u mě v garáži,jako parádní čundrmotorka.