renocar_brezen

PROFIL MOTORKY

Harley Davidson FLTRI Road Glide (2009)

Aktivní Profil uživatele

• 9
  • 10
  • 10

Popis motorky

Splněný sen, konečně Harley a rovnou Road Glide.

Více fotografii

Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Harley Davidson FLHX Street Glide: Chtěl jsem prostě Roadku, tak jsem neslevil ze snu.
Harley Davidson FLHTCU Electra Glide Ult: Chtěl jsem prostě Roadku, tak jsem neslevil ze snu.

První dojmy - Oproti VL 1500 uplně jinde. První svezení a věděl jsem, že bude moje. Cesta domů cca 5h v dešti jak sviňa, krásně drží aj na mokré cestě, až jsem byl překvapený.

Motorku bych doporučil pro - Pro někoho, kdo jezdí, ne na tu čumí doma. To se dá dělat v zimě. :-)

Doplňky na motorce - Led přední světlo, krytky šroubů kompletně na celém motoru, ozdoba konce blatníku, kryt zadního brzdového válce, řadicí tyčka, zakázkové sedlo DDT Custom Seats, vyšší plexi, takové ozdobné fičury.

Proč jste si vybral tento stroj?
Snil jsem o HD už léta a věděl jsem, že chci RG, chtěl jsem sice tak rok max 2016, ale nakonec jsem vzal tuhle, už jsem nechtěl čekat.

Pokud máte už něco najeto, jaké jsou Vaše zkušenosti?
Za těch 10 týdnů ježdění, než skončila sezóna, přibylo na tacháči cca 8.000km.
Musím říct, že původní sedlo stáhlo za h*vno, takže DDT Custom seats byla opět jasná volba jako u VL 1500. To budu zajíždět až v sezóně ´25.
Vyměnil jsem desky, značka SBS, brzdí to suprově, podvozek je tuhý, přifoukl si tlumiče. Motor má neskutečný zátah. Přitom nemá o moc větší obsah jako VL.
Kdo to poznal taky, tak ten projev a celá ta motorka má duši. Měl jsem možnost jet na Indianu a katastrofa, děsně sterilní motorka, žádný pocit z jízdy.
Motorka má dva kufry a gril za opěrkou spolujezdce, to bude bohatě stačit, časem plánuju tourpack. Spotřeba se pohybuje kolem cca 6l, podle toho, jak tahám.
Nemám s ní ani problém ve městě či na místě manipulovat, je fakt, že nejsme žádný malý chlap.

Prostě, je to splněný sen, jezdí se úžasně, má to duši a těším se na další roky spolem na cestách.

Při prodeji VL po těch letech a úpravách to bylo horší, jak když mně dala kopačky první láska. Nikdy na VL nezapomenu, ale nyní mám adekvátní, lepší náhradu.

Nejnovější komentáře

desmoman
desmoman napsal 10.01.25 v 20:04

Kámo těším se až ji uvidím naživo.

vajdi217
vajdi217 napsal 06.01.25 v 21:53 10b.

Pěkný mazlík, přeju jen spokojenost jako doteď a kolama pořád dolů

PSanec
PSanec napsal 06.01.25 v 12:32 10b.

Pěknej motocykl. Správná voba. Vítej v klubu HD.

Více komentářů