Renovacia CZ 125 T (1949); zapocata 10/2019 (po 70 rokoch od vyroby).
První dojmy - Mala, lahka a elegantna motorka, ktora presla celkovou renovaciou.
Doplňky na motorce - Original tandemove sedadlo
Na jesen 2019 som si dal zavazok co clen rodiny - jedna zrenovovana motorka a tak som zacal s CZ 125 T. Je to elegantne moto zkonstruovane pre masy v povojnovom obdobi.
Kupil som si ju na nenarocnu renovaciu z ktorej sa vyvinula renovacia kompletna do posledneho srobiku. Moto mala na originalnom valci najazdene cez 70k km.
28.9. 21 doplneny posledny kusok - nadrz. Renovacia trvala 2 roky a vacsinu casu zabralo cakanie na chrom. Stretol som sa pritom na dnesnu dobu s velmi neprofesionalnym pristupom kde mate na konci pocit, ze ste boli dobehnuty (velmi pravdepodobne vymenena nadrz za inu). Ale je to skola a viem kam sa uz s chromom neobratim.
Na druhu stranu som stretol fajn ludi, ktori pomohli s GO motora, lakom,... a tim patri velke DAKUJEM.
Z motorky mam velku radost!!!
Jojo to znám je to boj, co si člověk neudělá to nemá.
Jinak tvoje ČZ je parádní
Pěkná práce. Mám stejné zkušenosti, kolem renovací se motá samý hoštapler a renovační salůny jsou nemlich to samý a chromaři jsou extra banda a nádrž byla až na 3. pokus, samozřejmě taky jiná. Jen na motoráře jsem měl štěstí, starý poctivý mistr 70+, ale těžko dostupný, ani mobil nevlastní
Výsledek - za 1.
S tím chromováním - před lety jsem dopadl ještě hůř - věci mi poztráceli...tak at' Zetka dobře jezdí.