kawasaki_good_times_tour2




Vyhrajte 4 lupeny na Prague Harley Days

Třetí ročník Prague Harley Days je tady! První zářijový víkend 2. – 4. září ožije pražské Výstaviště v Holešovicích v rytmu motocyklů Harley-Davidson a nejen jich. Program třídenní akce je přizpůsoben celé rodině, a tak si na své přijde skutečně každý. Muži si mohou vychutnat výstavu motocyklů Harley-Davidson, od nejstarších modelů až po ty nejnovější, na vlastní kůži si zdarma vyzkoušet jízdu na motocyklech H-D nebo si užít galavečer thajského boxu.

Pořadatelé letos sází především na spanilou jízdu, která proběhne druhý den eventu, v sobotu 3. září. Jako tradičně odstartuje dopoledne od holešovického Výstaviště a zamíří do centra Prahy. Tentokrát však vyvrcholí přímo na Staroměstském náměstí, které na několik desítek minut obsadí okolo 1 500 harleyářů na svých strojích. Ti na Staroměstské náměstí zavítají v doprovodu Policie ČR a pod záštitou městské části Praha 1.

V nabitém programu nechybí Bikerské hry, koncerty, galavečer thajského boxu, kaskadérská show, výstava více jak 100 motocyklů. Hrajte o 2+2 lupeny na tuto akci.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jaká zpěvačka vystoupí na letošních Prague Harley Days?
    • Petra Janů
    • Sabina Křováková
    • Aneta Langerová

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)



TOPlist