kawasaki_good_times_tour2




Šumavské bahno aneb terénní orientační maratón Šumavou

Zveme všechny enduráře a motokrosaře na akci „Šumavské bahno“, která je vymyšlená a připravená speciálně na míru terénním a cestovním enduro motorkám (podmínkou je technický a řidičský průkaz:-) . Jedná se o netradičně pojatý sraz příznivců enduro strojů spojeného s orientačním motomaratónem.

Jsme příznivci pěkného svezení, přiměřené kalby a zajímavého doprovodného programu. V předhůří Šumavy jsme pro Vás připravili mimořádně zajímavé terény pro svezení a zabahnění, příjemné zázemí a pestrý doprovodný program.
Termín: • 13. – 15. 3. 2009
Lokalizace akce:
• předhůří Šumavy s centrem pod největší hradní zříceninou v Čechách, pod hradem Rabí v hotelu Atawa
Obtížnost terénů:
• silnice lokálního významu, polní cesty různé kvality, vše sjízdné i ve dvou v sedle cestovního endura, doporučujeme zvolit zubatější obutí, obtížnost je volitelná individuálně

Program:

1. den, příjezd a posezení
Příjezd někdy do večera, ubytování v hotelu nebo ve vlastních stanech na louce u hotelu. Grilování, oheň, kalba a muzika kytaro-harmoniko samo zpěvného charakteru. Intenzita dle vlastního uvážení. V případě nepříznivého počasí akce v hotelu nebo pod stanem.
2. den orientační maratón, pití, koncert
Po důkladné detoxikaci a rozpravě obdrží účastníci zadání orientačního maratónu. Závod se jede ve vymezeném čase 6 hod. První startuje v 11:00, poslední nejpozději ve 13:00. Účastníci mají za úkol navštívit vybrané kontroly. Ty jsou určené popisem se souřadnicemi nebo popisem a zákresem v mapě. Účastníci je navštěvují v pořadí dle vlastní úvahy. Na kontrolním bodu vždy po jeho nalezení zapisuje určený kód jako důkaz jeho navštívení. Trasa je vedena po silnicích a šotolinových cestách Šumavy a předhůří Šumavy. Na trase jsou zasazeny dvě povinné tzv. časové kontroly spojené s občerstvením a doprovodným programem. Povinností účastníku je tyto kontroly navštívit pouze v určeném časovém rozmezí. O pořadí rozhoduje počet navštívených kontrol a splnění úkolů v rámci doprovodného programu. Na trase je zajištěn pořadatelský sběrný kukavůz. Po příjezdu a odhmyzení následuje koncert na uzavřeném hotelovém dvoře. Venkovní grilování, venkovní výčep… V případě nepříznivého počasí akce v hotelu nebo pod stanem.

3. den „Hrad“
Snídaně. Možnost prohlídky největší hradní zříceniny, hradu Rabí. Odjezd.


Ubytování:

Hotel Atawa, nebo stany.
Cena ubytování v hotelu Atawa je 300,-. Cena zahrnuje ubytování pro jednu osobu/noc včetně snídaně. Cena za stan/noc 100,- cena zahrnuje ubytování ve vlastním stanu. Snídani je možné dokoupit za 50,-/osoba.
Hotel je vybaven bazénem a saunou (není součástí ceny), k dispozic jsou uzavřený dvůr a uzavíratelné parkoviště, stany jsou možné postavit přímo v areálu hotelu. Hotel spravuje také naše společnost, takže můžete počítat s maximálním servisem.

Více informací o hotelu na www.hotelatawa.cz.

Ubytování na hotelu doporučujeme rezervovat předem, kontakt - pan Maroušek - 731 446 055.

Startovné:

250,-/stroj. V ceně je oběd na stanovišti časové kontroly v rámci maratónu, mapy a podklady pro maratón, večerní koncert, parkování strojů na uzavřeném dvoře po celou dobu pobytu.

Více informací

- www.atvAmoto.cz
- Jaroslav Staněk - 731 446 079

Informace o redaktorovi

Matěj Oliva - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist