kawasaki_good_times_tour2




MotoZem oznamuje: Blíží se jarní moto vyjížďka

Pamatujete si na loňskou jarní vyjížďku, které se zúčastnila více než tisícovka motocyklů? Pojďte si to s námi zopakovat! Na 7.5.2017 jsme rezervovali pěkné počasí a jedinečnou atmosféru, o kterou se postaráte zejména vy, nadšení motorkáři!

Pozor, chybět nebude ani losování o skvělé ceny. Připravili jsme opět 700 kusů památečních nálepek, každá bude opatřena číslem a konec programu završíme losováním. Těšit se můžete na zajímavé ceny, jednou z výher bude například poukaz do motoškoly Masarykova okruhu! Soutěžit se bude také o 3 přilby LS2, zadní stojan na motocykl značky Rtech Evo a mnoho dalších cen.

Na co se můžete těšit?

V neposlední řadě se těšte na show Adama "Special" Peschela, který potvrdil účast a předvede opět zajímavé kousky na svém stroji. První jarní vyjížďky se mohou zúčastnit i menší motorky a skútry. Pojďte s námi zahájit moto sezónu v originálním stylu. K dispozici bude chutné občerstvení z grilu a hudební produkce. Řidiči obdrží Birell zdarma! Sraz v 10:00 na parkovišti u Tesco Havířov. Trasa pokračuje směr Václavovice – Sedliště – Frýdek-Místek – Dobrá. Na akci se můžete přihlásit v detailu motoakce.

Video z loňské vyjížďky

 

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):
Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...



TOPlist