kawasaki_good_times_tour2




Harley on Tour letos na dvě části

Pod názvem Harley on Tour se ukrývá každoroční roadshow pořádaná evropskou centrálou H-D, kdy se po celém kontinentu pohybují kamiony nacpané testovacími motocykly, které si můžete zdarma vyzkoušet. Česká republika v itineráři samozřejmě nemůže chybět, letos je program ale rozdělený na dvě části. První teď, druhá na konci prázdnin.

Tohle je koncept, který Harley-Davidsonu prostě dlouhodobě funguje. Podíváte se na termíny, kdy máte Harley on Tour nejblíže, zavoláte příslušnému dealerovi, objednáte se, v daný den přijdete s helmou a aspoň nějakou rozumnou motocyklovou výbavou a vybraný stroj si vyzkoušíte úplně zadarmo. A je jedno, jestli právě uvažujete o koupi nového Haryka a chcete se jenom ujistit, že jste udělali dobře, nebo prostě jenom chcete zkusit, jak jízda na motocyklech této značky chutná. Letos je v kamionu, co se u dealerství zastavuje, naloženo 13 modelů včetně nejnovějších verzí ST (Low Rider, Street Glide i Road Glide) a Nightsteru, nechybí samozřejmě Pan America v obou variantách, loni nový převratný Sportster S a těšit se můžete i na stálice v nabídce z řad Softail i Touring.

A kdy? To je poměrně nezvyklé. První termín už proběhl o uplynulém víkendu v Brně, ten následující potom patří pražskému zastoupení, kdy se motorky budou testovat v pátek a sobotu nikoli na Šaldě, ale s odjezdem z outletového centra POP Airport nedaleko letiště Václava Havla. Další víkend Plzeň, pak ovšem přichází na řadu Slovensko, kde je následně měsíc pauza, a do Česka se Harley on Tour vrací v půlce srpna: Ostrava, Hradec Králové a konec na začátku září na Prague Harley Days. Tak co, který Haryk by lákal vás?

Termíny Harley on Tour 2022 ČR+SK
3.-4. června: Praha
10.-12. června: Plzeň
17.-19. června: Bratislava
22.-24. července: Prešov
5.-7. srpna: Banská Bystrica
12.-14. srpna: Ostrava
26.-27. srpna: Hradec Králové
2.-4. září: Prague Harley Days

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist