-
1Odpovědí
Otevřeni na plny vykon
Dobry den všem. Jde nejak elegantně, dostat motorku CB 1300 na plny vykon ? Je to dovoz Francie, kde je limit 106 koní. Standardně ma mit ta motorka 81 kW, ale tahle ma 78 kW. Je to upne minimalni rozdil, ale presto bych chtel vedet, zda je to mozne neja
-
4Odpovědí
Motor,nestartuje,Klikovka se netočí
Ahoj Při jízdě cca. posledních 400 km jsem slyšel šelest (cvrkot) kolem víka ventilů. Následně motor vypnul úplně. Nastartovat se už nepovedlo. Ani klikovkou jsme pak nemohli pohnout. Moto bylo v zimě na kontrolu vent. vůlí - vše o.k. Olej taktéž děl
-
2Odpovědí
směrovky
Ahoj. Přestali mi fungovat svěrovky ,pojistky jsem zkontroloval. ale nevím kde je přerušovač. Nebo nějaká jiná rada čím by to mohlo být. Díky. (y)
-
2Odpovědí
Na displayi se nezorbrazují poslední číslice stavu tachometru
Ahoj všem. Nemohli byste mi poradit, kdo umí vyměnit display na Hondě CB 1300. Na STK mě vyhodili ač nejsou vidět jen poslední 2 číslice. Děkuji moc za pomoc. Tomáš K.
-
5Odpovědí
Při jaké teplotě se spouští ventilátor chladiče
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví, při jaké teplotě chladící kapaliny by se měl spustit větrák chladiče na CB 1300. Koncem léta se mi povedlo při pomalé jízdě ve městě motorku "uvařit", když se nerozběhl větrák. Když jsem ho pak zapojil napřím
-
3Odpovědí
Nefunkčný tachometer
Mám ten istý problém.Oživujem túto tému . Problém začal počas výjazdu,tachometer normálne ukazoval asi 150 km,po krátkej prestávke pozriem na budíky a na tachometri nula . Zaujímavé je že hneď mi prestal ukazovať aj ukazovateľ zariadenej rýchlosti.Ukazuje
-
2Odpovědí
Seřízení
Ahoj mam dotaz mam cb1300 78kw(asi Francie) mam ji tri dny mam ladak nevim nazev ale problem je ze motorka nestáhne ve vysokých otáčkách cca 6000 a víše dusi se. Pry to jde naladit ale jen s power commanderem. Ma s tim nekdo zkušenosti. Dekuji za info