globalmoto_duben_nolan




Nasazení zadního kola

Odpovědí (2)
  • 0

    9.8.2022 od Slávek-TDM

    A tady na obrázku jí nenajdeš?

    Doplněno:

    Z vnitřní strany kyvky směrem do náboje kola. Širší strana dosedá na kyvku, užší do gufera.

    9.8.2022 od Slávek-TDM

    Najdu, je to nahoře ta co namalovaná přímo u té osy. Ale na tomhle obrázku je to jen výčet čísel dílů.. nevím, kam přesně má přijít:)

    9.8.2022 od Emik82

    Doplnit odpověď

  • 0

    9.8.2022 od Laz5

    Ze by patrila na osu pod korunkovou matici?

    Doplněno:

    Máš pravdu, patří na pravou stranu kola, vsazuje se tou stranou s menším průměrem do gufera. O tu větší stranu se opírá držák třmenu zadní brzdy, kterým prochází osa kola. Když utáhneš osu, pravá strana kyvky se opře do držáku třmenu, ten se zase opře o větší průměr této podložky a ta se opře svým menším průměrem (zasunutým v guferu) o pravé ložisko kola.

    17.8.2022 od jawar67

    Ty to nechápeš! Nenasazuj ten kroužek na osu! Ale přes gufero(pokud tam je) na ložisko v kole. Pak strč kolo do kyvky, vlož uchycení třmenu a pak přes kyvku prostrč osu.

    14.8.2022 od ramlik

    Jak píšu výše - díl 92152A patří do náboje kola na pravé straně. Na kyvce je zvenčí ten hranatej plech, zkrz něj a kyvku jde osa kola, za kyvkou následuje ta zmiňovaná podložka (širokým doprava ke kyvce, úzkým do gufera), pak je kolo, pak rozeta pak ta vymezovací podložka 9552, pak levá kyvka, hranatej plech a na něj ta tenká podložka a na konec matice se závlačkou.

    9.8.2022 od Slávek-TDM

    Tam se nevejde...posunula by cca o 3cm korunkovou matici ven z kola. Tím pádem by nevylezla osa na druhé straně. Musí být buď mezi brzdou a kolem (pravá strana) nebo někde na levé straně, ale tam právě nevím kam s ní :(

    9.8.2022 od Emik82

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist