globalmoto_duben_nolan




Chcípla a nejede

  • 0

    2.11.2021 od milhauz166

    Dobrý den, měl bych na vás prosbu o radu. Koupil jsem motorku Ktm 690 duke r.v. 2013 najeto +-30 000 km. Po ujetí cca 2500 km mě při jízdě nechtěla jít do otáček a po chvíli, když jsem zmáčkl na delší dobu spojku tak chcípla, po opakovaných pokusech o nastartování mě vždy nastartovala, ale hned zase chcípla. Po vychladnutí motoru nejde nastartovat vůbec. Může s tím souviset i to že jsem před jízdou našel pod odvzdušňovací hadičkou trošku vody? Mockrát vám děkuji předem za rady.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 1

    3.11.2021 od X-tra-X

    Ahoj, těžko říct s tou vodou, ale myslím si, že zásadní vliv to mít nemůže. Za mě je nejlepší a nejrychlejší mrknout na to přes diagnostiku a od toho se odrazit. Jinak můžeš zkoušet plno věcí, ale může to bejt pouze ztráta času. Předpokládám, že běžný věci sis zkontroloval. Kdybys měl zájem, pojedu na Brno zřejmě zítra, tak bych se klidně mohl stavit s diagnostikou, kdyžtak SZ...

    Doplnit odpověď

  • 1

    9.11.2021 od Kafoholik

    Zahybej vstřikováním jestli neni vypadene z gumové příruby k hlavě.
    Párkrát jsem to dělal i na cestě u endura, když jsem měl otevřený filtr a po pádu střelila do sání a vyrazila to.

    Jinak, kouknout na kabely. Vodiče tam nejsou nic moc, rádo se to prodře. Tohle by vypadalo na TPS, nebo teplota vzduchu.

    Poslední co, tak pumpa. To je potřeba poslechnout, zapni a červeným vypinacem to párkrát nech natlačit benzín, jestli ma normální zvuk. Pak by mohla i chytnout.
    Taky můžeš zkusit kalibraci polohy plynu, zapni pomalu na plný plyn a pomalu zpět, od dorazu k dorazu. Vypnout a pak start.

    Poslední co, pokud chytne tak ji nechat 15 minut od studena běžet a na nic nesahat. Pak vypnout.
    To se občas musí, aby si uložila nové hodnoty. Neumí se totiž popasovat se zmenami počasí atd úplně dobře. Pokud jela s nějakou vadou, uložila si hodnoty špatně a bude blbnout.

    Doplnit odpověď

  • 0

    13.8.2023 od ElsieYoung

    Are you ready for a techno journey like no other? Immerse yourself in the raw, deep, and dub sounds of VOLUMO's "The Orbit EP." From Rosati's atmospheric "Data" to the pulsating beats of "Punish," this EP will transport you to a realm of sonic exploration. Visit https://volumo.com/ and let the techno extravaganza begin!

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist