bmw_r1300gs_cartec




Přestal fungovat klíč zapalování.

  • 0

    25.5.2021 od bobsenklar

    Poraďte.Přestal fungovat jeden klíč,nenačte ho imobilizér,předtím fungoval.Druhý funguje normálně.Motorku mám krátce,jen jsem se snažil seřídit hodiny,motorka nenastartovaná,po seřízení jsem odešel domů a druhý den již nemakal.Tak mě napadá jestli jsem něco nezvoral.Nejde nějak spárovat doma.Jinak zajedu do Hondy.Dík za radu.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 0

    25.5.2021 od X-tra-X

    To je spíš náhoda, pokud jsi s tím nic nedělal, ale je to nezvyklý. Pokud přestal fungovat transpondér v klíčí, tak jedině vyměnit a dokódovat přes diagnostiku, no a pokud je funkční, ale nějakým záhadným způsobem zmizel z paměti, tak ho tam těžko budeš dohrávat. V Hondě ti řeknou dát novej klíč a dokódovat diagnostikou, tam to bude nejdražší. Pokud víš, jak se spouští kodovací sekvence klíčů, tak to zvládneš i doma...

    Doplnit odpověď

  • 0

    27.5.2021 od zimirekm

    Ahoj. Co ja vim z Hondy, tak i pri ztrate klice se meni zamek a sada dvou klicu. Rekli mi, ze rezervni klic Honda nedodava, pouze novou sadu dle typu motorky. Za me error klice, jeden z milionu. Samozrejme pokud mas zaruku, tak reklamuj.

    Doplnit odpověď

  • 0

    29.5.2021 od jawasy

    Mě se podařilo ztratit čip z jednoho klíče a tím pádem s ním nenastartuji. Obvolal jsem firmy kde se dá udělat a nakodovat klíč nový a u žádné to nebyl problém pokud máš jeden klíč funkční. Liší se to jen cenově od firma od firmy. Všude to vychází kolem 1000 až 1500 i s nakodováním do řídící jednotky.
    Pokud máš ale klíč komplet, nakodovat jej zpět aby byl funkční by neměl být problém.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist