globalmoto_duben_nolan




Alarm a výfuky Harley

  • 0

    28.10.2019 od ferokulda

    Zdravím přátelé.
    Stal jsem se novým majitelem Harley-Davidson Softail Standard (FXST), 2003 (ještě karburátorová verze). Měl bych dotazy na zkušenější.
    1) Motocykl má alarm a pohybové čidlo. Systém se aktivuje sám 30 vteřin po vypnutí (začne houkat když se s motorkou začne hýbat). Chtěl jsem tu automatickou aktivaci (auto arming) dle manuálu deaktivovat (zamykat ručně FOBem), ale to nelze - mám Evropskou verzi, u ní to nejde. Teď dotaz, přímo v té siréně je dle manuálu interní akumulátor, který se dobíjí z akumulátoru motocyklu. Vyndaváte z Harleye na zimu akumulátor? Když ho vyndám, předpokládám, že se ten akumulátor v siréně vybije zcela. Motocykl budu mít v nevytápené garáži a přez zimu jezdit nebudu ani jej startovat.

    2) Časem bych na motocykl chtěl laděné výfuky (Vance & Hines Big Radius). Liší se něčím tyto výfuky pro Harleye s karburátory a se vstřikováním? Předpokládám, že výfuky pro vstřikování budou mít v sobě nějaké otvory pro lambda sondy.

    Díky.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (1)
  • 0

    11.11.2019 od 30mega

    Zdarec
    Alarm na motorce nemám ,tak s tím ti neporadím .Baterku na zimu nechávám a občas dobíjím.Mám stříkačku a otevřené výfuky V H a lambdu tam nemám , Moc jsem ti asi neporadil.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist