globalmoto_duben_nolan




Kohout hadice

  • -1

    16.9.2018 od Kuckis

    Zdravím všechny příznivce jednostopek 😊. Mám takový problem 🙄. Vlastním Suzuki intruder vs800gl a před časem mi praskla palivová hadice, která vede k palivovemu kohoutu, takže mi tak trošku vytekl benzín 🙈. Můj problém je v tom, že absolutně nevím jak mám tu hadicku nazvat, abych si ji mohla objednat+zda je k tomu potřeba objednat nový kohout🙄. Bohužel nemám v okolí chlapa, co by mi poradil 😬. Předem moc děkuji za odpověď 😊

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (2)
  • 0

    17.9.2018 od honzaslav

    Ahoj Kuckis

    tak za prve zkus jen tu hadičku ztahnout z kohoutu a popotahnout , mohla by tam být rezerva že by si ty dva cetymetry ustřihla a nasadila už zdravý konec , žádný kohout nesháněj.
    Za druhý takovou hadičku má každá prodejna ND v metráži. Jen že je to potřeba vydělat a to už je složitější ale ne zase tolik , škoda že su tak daleko , měl bych to za hoďku hotový a pak by sem se mohli bavit jinak. Tam je potřeba demontovat kryty pod sedačkou , sedačku a nádrž což je práca pro mě tak 015 minuty samozřejmě pro ty co to znají. Pak se objeví hadička která vede dolu na čerpadýlko , celá dýlka je asi tak okolo 0.5 m. Tož nevím ešli sem Ti troška napověděl nebo pomohl? Pokud bys chtěla vědět ještě neco víc , napiš mě na motorkáře mám (NIKA honzaslav)

    Ahoj Honza a motorkářům 3krát ZDAR

    Doplnit odpověď

  • 0

    20.9.2018 od David_K

    Cau, neshanej spravne nazvoslovi, ani neobjednavej nic po netu. To je zbytecnej risk. Hadicku sundej, a sezen prvni motoservis v okoli. Tam ji koupis. Pokud lpis na originale, servisy ji umi objednat. Pokud nelpis, nabidnou ti alternantivu.
    Spoustu servisu umi hadicku objednat i jen podle typu motorky a roku vyroby. Ja treba Intrudera servisoval v Dubi, Krusnohorska 52/23, tel.724 444 032 David

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist